Αποστολέας Θέμα: Ψάχνοντας το απόλυτο toolwatch  (Αναγνώστηκε 4458 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Centaur

• Paneristi Team
  • Paneristi Egiziano
Ψάχνοντας το απόλυτο toolwatch
« στις: Δεκεμβρίου 06, 2017, 08:59:29 μμ »
Τα Panerai είχαν φτιαχτεί για να δουλεύουν σε extreme συνθήκες. Πλέον όμως υπάρχουν τόσα πολλά references, τόσες πολλές επιλογές που το να βρει κανείς το απόλυτο toolwatch είναι επιστήμη  :sofos:

Για μένα η άμεση απάντηση θα ήταν τα sub αλλά και πάλι δεν ξέρω. Όλα τα sub, τα 44ρια μόνο, με τιτάνιο μόνο κτλ. Και τα bronze, τι γινεται με αυτά;

Ποιο reference λοιπόν θεωρείτε το απόλυτο toolwatch;

Και να να βάλω λίγο παραπάνω πιπέρι,  πόσο εύκολα χωράνε 2 Panerai toolwatch σε μια συλλογή;
From AB on 2020-07-20 16:18:
"Dear all Paneristi Hellas,
Let me say that I am emotion seeing what u did for this fantastic brand. Each detail is take inspiration from the story and from your passion. I will keep every think in my special memory.What to say? Well made, we’ll done well passion."

Αποσυνδεδεμένος Centaur

• Paneristi Team
  • Paneristi Egiziano
Απ: Ψάχνοντας το απόλυτο toolwatch
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 06, 2017, 10:32:57 μμ »
Και μόλις είχα μια συζήτηση απο τον πλέον γνώστη. Νομίζω δεν καταλήξαμε κάπου, αλλα θυμάμαι στο τέλος είπα BMG-Tech v2.
Let me say that I am emotion seeing what u did for this fantastic brand. Each detail is take inspiration from the story and from your passion. I will keep every think in my special memory.What to say? Well made, we’ll done well passion."

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Paneristi Club
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 06, 2017, 10:47:41 μμ »
Κωστα ειδες τη λαχταρα μου για το BMG και σιγουρα ειναι στη λιστα μου.

Τουμπανο, πανεμορφο, ελαφρυ, ανετο και δεν καταλαβαινει τιποτα απο χρηση και χτυπηματα, οπως μας ειπαν.

Ισως τα submersible να υπερεχουν σε αυτο κομματι λογω γενικοτερης φιλοσοφιας.

Για μενα ακομη και το 025 ειναι κορυφαιο toolwatch.

Προσωπικα ομως μου αρεσουν και τα χτυπηματα και οι γρατζουνιες.
Δειχνουν χαρακτηρα.

Θα απαντησω στο ερωτημα σου, αφου πρωτα το σκεφτω καλυτερα...
Ψάχνοντας το απόλυτο toolwatch

Sent by someone else.
Once a Paneristi, always a Paneristi

Αποσυνδεδεμένος Centaur

• Paneristi Team
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #3 στις: Δεκεμβρίου 06, 2017, 10:57:59 μμ »
Το BMG για τους λόγους που ξέρεις θέλει ακόμη ένα version πιστεύω. Για να βρούμε το απόλυτο toolwatch μαλλον θα πρεπει να δούμε απο πολλές οπτικές γωνίες τα πράγματα και σίγουρα θέλει σκέψη.

Αποσυνδεδεμένος dgl

• Paneristi Club
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #4 στις: Δεκεμβρίου 08, 2017, 09:20:51 μμ »
Να θέσω το εξής ερώτημα, toolwatch για προφανείς λόγους είναι μόνο το αυτόματο ή και τα κουρδιστά θα μπουν στην μάχη της σύγκρισης;

Αποσυνδεδεμένος Centaur

• Paneristi Team
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #5 στις: Δεκεμβρίου 08, 2017, 09:35:35 μμ »
Να θέσω το εξής ερώτημα, toolwatch για προφανείς λόγους είναι μόνο το αυτόματο ή και τα κουρδιστά θα μπουν στην μάχη της σύγκρισης;
Για μένα Δημήτρη δεν έχει σημασία αν είναι αυτόματο ή κουρδιστό.  Γενικά είναι δυσκολο να πεις τι είναι και τι δεν είναι toolwatch γιατί και μόνος μου αλλαζω γνώμες συνέχεια.

Αποσυνδεδεμένος dgl

• Paneristi Club
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #6 στις: Δεκεμβρίου 08, 2017, 10:56:18 μμ »
Και εγώ αντίστοιχα δεν μπορώ να αποφασίσω Κώστα αλλά θεωρώ ότι ένα κουρδιστό με Unitas που είναι απλή μηχανή με μεγάλη αντοχή και εύκολο service, και 300 μ. στεγανότητα θα είναι ένα καλό σενάριο για toolwatch.

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Paneristi 42mm
  • *
« Απάντηση #7 στις: Δεκεμβρίου 09, 2017, 03:20:47 μμ »
Τα Panerai είχαν φτιαχτεί για να δουλεύουν σε extreme συνθήκες. Πλέον όμως υπάρχουν τόσα πολλά references, τόσες πολλές επιλογές που το να βρει κανείς το απόλυτο toolwatch είναι επιστήμη  :sofos:

Για μένα η άμεση απάντηση θα ήταν τα sub αλλά και πάλι δεν ξέρω. Όλα τα sub, τα 44ρια μόνο, με τιτάνιο μόνο κτλ. Και τα bronze, τι γινεται με αυτά;

Ποιο reference λοιπόν θεωρείτε το απόλυτο toolwatch;

Και να να βάλω λίγο παραπάνω πιπέρι,  πόσο εύκολα χωράνε 2 Panerai toolwatch σε μια συλλογή;

Κώστα νομίζω πρέπει να διευκρινίσεις τι ορίζεις ως "tool watch" για να μη γίνουν παρεξηγήσεις.
Παράδειγμα: αν εννοείς tool watch, κάτι για να τηγανίζεις τα αυγά σου το πρωϊ, νομίζω τα περισσότερα 47-άρια, κάνουν γι΄αυτή τη δουλειά.
Αν εννοείς tool watch για να κάνεις εντύπωση στο Μέγαρο Μουσικής, ένα ωραίο Radiomir 42-άρι, είναι το κατάλληλο.
Αν εννοείς για καταδύσεις, λογικά θέλεις ένα Submersible, για να βλέπει και πόση ώρα είσαι στο βυθό, μη ξεχαστείς και πνιγείς στο τέλος...

Do  you get my point ? :P

Πάντως γενικώς θα έλεγα ένα αυτόματο (για να μη θέλει κούρδισμα), οπωσδήποτε με δευτερολεπτοδείκτη (για να έχεις συνεχή επιβεβαίωση ότι δουλεύει) και με περιστρεφόμενο bezel (για να κρατάς και χρόνο).
Οπότε λογικά, καταλήγω σε submersible.
Αν βάλεις και το παράγοντα να έχει χαμηλό βάρος, για να μη σε κουράζει, λογικά πάμε σε submersible από τιτάνιο. Για κωδικούς μη με ρωτήσεις, αρνούμαι να τους μάθω. Με το ζόρι θυμάμαι τα password για τα forum, τις τράπεζες και τα κινητά τηλέφωνα  :D

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Paneristi Club
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #8 στις: Δεκεμβρίου 09, 2017, 03:49:54 μμ »
Κωστα η αληθεια ειναι οτι εκανα ενα ψαξιμο, ειχα βγαλει στην ακρη και καποια references για να αναφερω.

Νομιζω ομως οτι καλο ειναι να το παρουμε απο την αρχη.
Toolwatch για ποια δουλεια?
Ρωτας γενικα, ρωτας για να συμπληρωσεις το 024, ρωτας για να αντικαταστησεις το 024?

252 & 186
Αυτα θεωρω ως τα "απολυτα"...
Gmt, αυτοματα, 300m υδατοστεγανοτητα, με  την υπογραφη του Mike Horn.
Θα ηθελα καποιο καποτε να βρω και να παρω καποιο απο τα 2.

Αν ειχα το 024, δεν θα επαιρνα αλλο αυτοματο.
Θα πηγαινα σιγουρα σε κουρδιστο και πιθανοτατα σε 47αρι.

Εγω παντως επειδη εχω ενα Panerai κι αυτο ειναι 44mm, το επομενο θα ειναι μεγαλυτερο.
44αρι θα ειναι μονο αν αλλαχτει το 590...

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Once a Paneristi, always a Paneristi

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Paneristi 44mm
  • **
« Απάντηση #9 στις: Δεκεμβρίου 11, 2017, 04:40:02 μμ »
Toolwatch είναι αυτό που φοράω. Είτε λέγεται Πανεράι, είτε Πατέκ, είτε Σέικο, είτε Κάζιο.
Νομίζω πως θα συμφωνήσει κι ο Ντίμης.