Αποστολέας Θέμα: Project Haliacmon : Paneristi Hellas Strap & Travel Case  (Αναγνώστηκε 27654 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Typos

• Paneristi 42mm
  • *
Απ: Project Haliacmon : Paneristi Hellas Strap & Travel Case
« Απάντηση #30 στις: Αυγούστου 05, 2017, 11:41:59 πμ »
Πολλα συγχαρητήρια για τη σκεψη και την πρωτοβουλία! Μπραβο στα παιδια!

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συνδεδεμένος gerogian

• Paneristi Team
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #31 στις: Αυγούστου 05, 2017, 11:50:39 πμ »
Ευχαριστούμε και παλι για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που μας δίνετε!!

Αισθανόμαστε ακομα μεγαλύτερη την ευθύνη να παρουσιάσουμε κατι εξαιρετικο και ειμαστε βέβαιοι οτι θα το κανουμε!!!

Πραγματικα στενοχωριέμαι που καλοί φιλοι πανεριστες  δεν πρόλαβαν να πάρουν το λουρι, να ειναι σίγουροι ομως οτι θα κανουμε και αλλα πολλα στο μέλλον.

Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Paneristi 44mm
  • **
« Απάντηση #32 στις: Αυγούστου 05, 2017, 01:14:30 μμ »
Καλημέρα κι από μένα στην παρέα και στους καλούς μου φίλους. Ήταν μεγάλη έκπληξη και συγχρόνως τιμή όταν επικοινώνησε ο Σπύρος και ζήτησε τη συμμετοχή μου στο πρότζεκτ. Αφ' ενός γιατί είχα πολλά χρόνια να πιάσω τα εργαλεία στα χέρια μου, αφ' ετέρου γιατί υπάρχουν αρκετοί Έλληνες κατασκευαστές λουριών που κάνουν πραγματικά καλή δουλειά.

Ως προς τα τεχνικά ζητήματα.
Το δέρμα είναι ιταλικό μοσχάρι βαμμένο μελί, πραγματικά γλυκό χρώμα, που το είχα αγοράσει για να φτιάξω μια μεγάλη ταξιδιωτική τσάντα (σακ βουαγιάζ ελληνικά) αλά Λουί Βιτόν, που όπως καταλάβατε ποτέ δεν ολοκληρώθηκε κι ευτυχώς θα βρει το δρόμο του στους καρπούς σας. Το προτίμησα από μια απλή βακέτα λόγω υφής, μαλακότητας (σικ ρε) και αίσθησης στην αφή. Επίσης απορρίφθηκε κι η ιδέα ενός ammo λόγω κόστους και χρόνου ολοκλήρωσης του πρότζεκτ.
Τα πλάτη θα είναι δύο, γιατί κυρίως δύο πλάτη χρησιμοποιούνται κατά κόρον στα Πανεράι. 24 και 26 χιλ. Βέβαια είδα και τα 27 αλλά κι αυτά θα μπούνε στην κατηγορία των 26. Στην πραγματικότητα όμως κανένα λουρί δε θα είναι 24 και 26 χιλ ακριβώς ή 27 χιλ αν έφτιαχνα και 27άρια. Πρώτον γιατί κόβονται στο χέρι (μόνο αν κόβονταν με καλούπι θα πετυχέναμε, πιθανόν, ακριβείς διαστάσεις) οπότε μικροαποκλίσεις θα υπάρχουν από λουρί σε λουρί. Αυτό δεν ισχύει μόνο για το πλάτος αλλά και για την παραλληλότητα των δύο πλευρών. Πρακτικά δε θα τίθεται ζήτημα αλλά καλό είναι να το γνωρίζουν όσοι κυκλοφορούν με το υποδεκάμετρο. Δεύτερον λόγω των δύο μεγεθών που θα έχουν οι αγκράφες (24 και 26 χιλ). Εδώ έρχομαι κι απαντάω για την απουσία των 27 χιλ. Τα 27 χιλ λουρί θα χρειαζόνταν από τα 27 να πάνε στα 26 που θα είναι η αγκράφα, το δε τμήμα της ουράς θα έπρεπε να είναι 26άρι σε όλο σχεδόν το μήκος (όσο είναι οι τρύπες) και να ανοίξει στα τελευταία εκατοστά πριν την μπαρέτα. Επειδή ξέρω πως δε θα το κάνω καλά δε θα κατασκευάσω 27άρια. Τρίτον έχει να κάνει με τη συμπεριφορά του δέρματος στη διάρκεια του χρόνου κι εδώ έρχομαι να χρυσώσω το χάπι των 27άρηδων. Το δέρμα ως ζωντανό υλικό θα αλλάξει με τον καιρό χρώμα, υφή, σκληρότητα και πλάτος. Επειδή έχει μία τάση να συρικνώνεται
και δε μ' αρέσει καθόλου το λουρί να έχει μετά από μερικούς μήνες ή χρόνια κενό στους βραχίονες, τα λουριά θα είναι λίγο φαρδύτερα από 24 και 26 χιλ. Θα είναι λίγο σφηνωτά στους βραχίονες.
Τα μήκη θα είναι δύο όπως είδαται. Συζητήσαμε το ενδεχόμενο για μια τρίτη μικρότερη διάσταση, αλλά πέρα από το τεχνικό και το αισθητικό κομμάτι υπάρχει και το DNA και η ταυτότητα των Πανεράι όπου το πλούσιο λουρί είναι εκ των ουκ άνευ κι έτσι καταλήξαμε στα 140/80 και 150/90.
Όσο για το φινίρισμα, η ραφή θα είναι κλειστή, δηλ. θα είναι ραμένο και παράλληλα με τις μπαρέτες το δε χρώμα της κλωστής το πιθανότερο θα είναι λευκό, αλλά δεν αποκλείω και κάποια μπεζ απόχρωση. Όπως και να 'χει θα κάνω δοκιμές και θα τα δείτε. Επίσης δεν έχω αποφασίσει αν τα πλευρά, το σόκορο, θα είναι αφινίριστα, φαλτσοκομμένα ή γυαλισμένα. Κριτήριο εδώ κυρίως θα είναι πόσο άνετο θα είναι στον καρπό και λίγότερο το αισθητικό.

Όπως και να 'χει η ευθύνη είναι μεγάλη γιατί το αποτέλεσμα πρέπει να ικανοποιήσει 12 ανθρώπους που θα αποκτήσουν κάτι που θα το χαίρονται και θα τους ενώνει μεταξύ τους. Σήμερα αν και ξεκινάω τις διακοπές μου για τις επόμενες δύο εβδομάδες κάποια πράγματα θα τα δρομολογήσω έτσι ώστε να 'μαι έτοιμος όταν ολοκληρωθούν οι αγκράφες.

Κώστα η θήκη είναι τρέλα (τι φάση! που λέει κι η μεγάλη μου) μη σε πω πως και σε λουρί θα ήταν τρομερό.

Θα είμαστε σε επαφή. Καλό καλοκαίρι.

Αποσυνδεδεμένος afnios

• Paneristi 44mm
  • **
« Απάντηση #33 στις: Αυγούστου 05, 2017, 01:52:52 μμ »
Δεν καταλαβαινω πως μια ανακοινωση στις 06,00 το πρωι χθες ,σχετικα με το προτζεκτ λουρακι και θηκη ,βρηκε τοσες συμμετοχες και μαλιστα εκεινες τις πρωτες πρωινες ωρες.
Ακομη,δεν καταλαβαινω πως,ενω στο νημα του Ιουλιου,αρχικη σκεψη για την πραγματοποιηση 12 λουριων,ενω ειμαι ο πεμπτος που δηλωνει συμμετοχη συμφωνος σε ολα[παραθεση η απαντηση μου]
Ναι  σε ολα,μπραβο σε ολα.
βρεθηκα εκτος λιστας.
Δεν καταλαβαινω οταν ,ενω η νεα λιστα δεν ειναι ετοιμη,ο dgl [σ'ευχαριστω πολυ] δινει το ονομα μου για συμμετοχη και απλα δεν τον ακουει κανεις.
Εχω χασει και χαθει,ισως.
Παρακαλω να αφαιρεθω απο την λιστα αναμονης,ευχαριστω για τον χρονο σας,καλη συνεχεια.

Συνδεδεμένος gerogian

• Paneristi Team
  • Paneristi Egiziano
Project Haliacmon : Paneristi Hellas Strap & Travel Case
« Απάντηση #34 στις: Αυγούστου 05, 2017, 02:12:13 μμ »
Δεν καταλαβαινω πως μια ανακοινωση στις 06,00 το πρωι χθες ,σχετικα με το προτζεκτ λουρακι και θηκη ,βρηκε τοσες συμμετοχες και μαλιστα εκεινες τις πρωτες πρωινες ωρες.
Ακομη,δεν καταλαβαινω πως,ενω στο νημα του Ιουλιου,αρχικη σκεψη για την πραγματοποιηση 12 λουριων,ενω ειμαι ο πεμπτος που δηλωνει συμμετοχη συμφωνος σε ολα[παραθεση η απαντηση μου]βρεθηκα εκτος λιστας.
Δεν καταλαβαινω οταν ,ενω η νεα λιστα δεν ειναι ετοιμη,ο dgl [σ'ευχαριστω πολυ] δινει το ονομα μου για συμμετοχη και απλα δεν τον ακουει κανεις.
Εχω χασει και χαθει,ισως.
Παρακαλω να αφαιρεθω απο την λιστα αναμονης,ευχαριστω για τον χρονο σας,καλη συνεχεια.

Μιχάλη, διάβασε προσεκτικά πριν πεις πραγματα που δεν πρεπει.

6.00 το απόγευμα ανακοινώθηκε  ενώ απο την προηγούμενη υπηρξε ενημερωση στο φορουμ οτι καποια στιγμή θα ανεβεί και τηρήθηκε απολυτα η προτεραιότητα.!! ΑΠΟΛΥΤΑ!!

Οποτε μην εισαι άδικος μαζι μας, τηρήσαμε ακριβως όσα είχαμε πει!!
Οσον αφορα τα περι αγνοησης  της δηλωσης του Δημητρη (dgl) , πραγματικα εκπλησσομαιι και το αφηνω εντελως ασχολιαστο!!
Απλα ξαναμετρησε , ειναι απλο και ευκολο!!

Απο την αλλη, σαφως και στενοχωρηθηκαμε που πολλοί φιλοι δεν πρόλαβαν να πάρουν, αλλα τι μπορούσαμε να κανουμε;
Ειναι υπόσχεση μας οτι θα κανουμε και πολλα αλλα πραγματα και ειναι βέβαιο οτι ολοι μας θα ειμαστε ικανοποιημένοι.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 05, 2017, 07:52:36 μμ από gerogian »

Αποσυνδεδεμένος capt-dim

• Paneristi Club
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #35 στις: Αυγούστου 05, 2017, 02:58:19 μμ »
Πολλα μπραβο σε ολους που εμπλέκονται στο πρότζεκτ ......!!!!

Ειμαι σίγουρος το αποτέλεσμα θα ειναι καταπληκτικό ...... Και ο λόγος ειναι απλός ... Υπάρχει αγάπη .... μεράκι ....διάθεση ......  Και πολυ κέφι .....!!!!!

Αποσυνδεδεμένος afnios

• Paneristi 44mm
  • **
« Απάντηση #36 στις: Αυγούστου 06, 2017, 12:33:22 μμ »
Ανακαλω τα περι δηλωσης Δημητρη,ακυρη και αστοχη,
επιμενω οτι κατ'εμε λιστα ηταν η αρχικη συζητηση οπου και απαντησα/επιβεβαιωσα στις 22 Ιουλιου,
λυπαμαι που δεν μπορω καθημερινα να μπαινω αρκετες φορες  για να βλεπω τι αλλαζει,
συνεχιζω να διαφωνω ακομα και εαν δεν χαθηκε καποιο κελεπουρι,
διαφωνω γιατι ενα θεμα που εχει ξεκινησει εβδομαδες πριν,αποφασισατε ,οπως λες Σπυρο,μολις την προηγουμενη μερα
να το τρεξετε[ ....  ενώ απο την προηγούμενη υπηρξε ενημερωση στο φορουμ οτι καποια στιγμή θα ανεβεί...]
Και,μενω με την απορια,γιατι τοση βιασυνη να κλεισει μεσα σε 1 μερα θεμα εβδομαδων,εν μεσω καλοκαιριου/διακοπων κτλ?
Τι θα γινοτανε εαν αντι για αυτο το προτζεκτ υπηρχε ενα ρολοι Panerai 10-20 τεμαχιων μονο?Οτι εγινε με το 360 στο πανεριστι?
Ευχαριστω για την φιλοξενια

Συνδεδεμένος gerogian

• Paneristi Team
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #37 στις: Αυγούστου 06, 2017, 04:05:56 μμ »
Ανακαλω τα περι δηλωσης Δημητρη,ακυρη και αστοχη,
επιμενω οτι κατ'εμε λιστα ηταν η αρχικη συζητηση οπου και απαντησα/επιβεβαιωσα στις 22 Ιουλιου,
λυπαμαι που δεν μπορω καθημερινα να μπαινω αρκετες φορες  για να βλεπω τι αλλαζει,
συνεχιζω να διαφωνω ακομα και εαν δεν χαθηκε καποιο κελεπουρι,
διαφωνω γιατι ενα θεμα που εχει ξεκινησει εβδομαδες πριν,αποφασισατε ,οπως λες Σπυρο,μολις την προηγουμενη μερα
να το τρεξετε[ ....  ενώ απο την προηγούμενη υπηρξε ενημερωση στο φορουμ οτι καποια στιγμή θα ανεβεί...]
Και,μενω με την απορια,γιατι τοση βιασυνη να κλεισει μεσα σε 1 μερα θεμα εβδομαδων,εν μεσω καλοκαιριου/διακοπων κτλ?
Τι θα γινοτανε εαν αντι για αυτο το προτζεκτ υπηρχε ενα ρολοι Panerai 10-20 τεμαχιων μονο?Οτι εγινε με το 360 στο πανεριστι?
Ευχαριστω για την φιλοξενια

Μιχάλη, ας τα πάρουμε ενα -ενα.
1) η ένσταση σου για την ωρα δεν υφίσταται, εγινε η ανακοίνωση απόγευμα
2) η δήλωση του Δημητρη ειναι εκπρόθεσμη, επομένως ολα σωστα
3) η λιστα σαφως και ΔΕΝ μπορει να ειναι αυτη που λες, διότι σε εκείνο το ποστ είπαμε τη σκεψη μας και την προσπάθεια μας να καταφέρουμε να φτιάξουμε ενα τέτοιο προτζεκτ και είπαμε οτι οταν ειμαστε έτοιμοι θα ανακοινωθεί και θα τρέξουν οι συμμετοχες.
4) το οτι το προτζεκτ άρχισε και τελείωσε σε 1 μερα, 1 ωρα, δεν ειναι κατι που το κανονίζουμε εμεις αλλα τα μελη του φορουμ. Αυτα δήλωσαν άμεσα συμμετοχη και έκλεισε. Θα μπορουςε να μείνει πολυ καιρό, εαν δεν υπήρχε συμμετοχη.
Επομένως εντελώς άκυρη η κατηγορία σου οτι αποφασίσαμε να το κλείσουμε σε μια ημέρα.
Οι συμφορουμιτες με τη συμμετοχη τους το έκλεισαν.
5) ο χρόνος που ανεβάσαμε το θεμα, εν μέσω διακοπών κλπ οπως λες, εχει να κανει με το γεγονος οτι μόλις τωρα, δηλαδη προχθές, καταφέραμε να κλείσουμε όλες τις εκκρεμότητες που είχαν προκύψει και να συμπληρώσουμε το παζλ του προτζεκτ. Και μαλιστα εχουμε καθυστερήσει, διότι χρειάζεται αρκετός χρόνος για την κατασκευή τους και ιςως δεν προλάβουμε και το τέλος Σεπτέμβρη που θελουμε να ειναι έτοιμο.
Οπως καταλαβαίνεις λοιπον, δεν υπαρχει τιποτα μυστήριο.

Τέλος, αυτο που ειπες για το ρολοι και το Πανεριστι, δεν το καταλαβα, εαν θελεις το συζητάμε.

Οπως θα έπρεπε να εχουμε κανει μέχρι τωρα ( ειναι απλό ενα τηλεφωνακι)  οπου θα σου έλυνα όλες τις απορίες!!!

Αποσυνδεδεμένος Mixalhs

• Paneristi 47mm
« Απάντηση #38 στις: Αυγούστου 06, 2017, 04:55:33 μμ »
Δεν θεωρω οτι ηταν δίκαιη η διαδικασία αλλα δεν θελω να πω πράγματα γιατι θα θεωρηθεί οτι θα τα πω επειδη έμεινα απέξω.
Το μονο που θα πω ειναι οτι οταν ειναι η πίτα δικια μου και το μαχαίρι δικο μου τα κανονίζω οπως θελω . Ετσι ειναι και καλα κανει να ειναι ετσι.
Το παραπανω  παει και στον Μιχαλη που απλα πρεπει να το αφησει το θεμα  και να παει παρακατω 👍🏽
Ελπιζω να δωθεί ευκαιρια να τα πουμε απο κοντα .
Καλο καλοκαιρι 🏄🏼🏄🏼🏄🏼🏄🏼🍺🍺🍺🏊🏼🚣🏽

Συνδεδεμένος gerogian

• Paneristi Team
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #39 στις: Αυγούστου 06, 2017, 05:26:29 μμ »
Δεν θεωρω οτι ηταν δίκαιη η διαδικασία αλλα δεν θελω να πω πράγματα γιατι θα θεωρηθεί οτι θα τα πω επειδη έμεινα απέξω.
Το μονο που θα πω ειναι οτι οταν ειναι η πίτα δικια μου και το μαχαίρι δικο μου τα κανονίζω οπως θελω . Ετσι ειναι και καλα κανει να ειναι ετσι.
Το παραπανω  παει και στον Μιχαλη που απλα πρεπει να το αφησει το θεμα  και να παει παρακατω

Ελπιζω να δωθεί ευκαιρια να τα πουμε απο κοντα .
Καλο καλοκαιρι

Εαν μετα απο ολα όσα ειπα στον αλλο Μιχαλη ( το εχουν οι Μιχαληδες φαινεται ;D ) εξακολουθείς και πιστεύεις οτι δεν ηταν δίκαιη η διαδικασία ( κατι για το οποιο προσπαθήσαμε ιδιαιτερα ) και οτι τα πιτο-μαχαιροπήρουνα ειναι διαπλεκόμενα, δεν εχω να  σου πω τιποτα αλλο Μιχαλη!!!

Προσωπικά μιλωντας, στενοχωριέμαι αλλα και λυπάμαι ταυτόχρονα που στην προσπάθεια μου να τρέχουνε ολα καλα στο φορουμ, να γινονται συνεχώς καινουρια πραγματάκια και να  ειναι ολοι ευχαριστημενο,δεν υπολογίζω το χρόνο και την κούραση μου!! Αλλα αυτο ειναι δικο μου θεμα κι εγω πρεπει να το λύσω!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 06, 2017, 07:16:08 μμ από gerogian »