Αποστολέας Θέμα: Paneristi Hellas prototypes 1 & 2  (Αναγνώστηκε 7488 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gkblues

• Paneristi 47mm
Απ: Paneristi Hellas prototypes 1 & 2
« Απάντηση #10 στις: Δεκεμβρίου 12, 2016, 09:01:57 μμ »
Απλα εκπληκτικο!!!!!! Μας κανεις και εμας που δεν εχουμε τη δυνατοτητα να αποκτησουμε ενα αυθεντικο Panerai...να ονειρευομαστε και να τα αγαπαμε περισσοτερο

Edited by Centaur: εβγαλα την παραθεση, λόγω του μεγάλου μεγέθους των φωτογραφιών.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 12, 2016, 09:09:14 μμ από Centaur »

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• Paneristi 47mm
« Απάντηση #11 στις: Δεκεμβρίου 12, 2016, 09:24:22 μμ »
Τρελλα συγχαρητηρια και παλι Κωστα ... φοβερη δουλεια  πιο τελεια και απο βιομηχανια ... ευγε αγαπητε

Αποσυνδεδεμένος Centaur

• Paneristi Team
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #12 στις: Δεκεμβρίου 12, 2016, 09:30:23 μμ »
Επιτέλους, εμφανίστηκες.
Συγχαρητήρια και πάλι συγχαρητήρια. Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψω το θαυμασμό μου  για την έμπνευση και, κυρίως, την υλοποίηση της ιδέας.

Γεννιώνται, βέβαια, ένα σωρό ερωτήσεις, όπως πχ πόσο χρόνο σου πήρε, πόσο κόστισε το εγχείρημα και πολλά πολλά άλλα.
Θεωρώ, όμως, ότι πάνω απ' όλα απέδειξες περίτρανα τις μοναδικές ικανότητες και δυνατότητες που έχεις, τουλάχιστον, σ' αυτό τον τομέα. Είχες δείξει δείγματα στην πρόσφατη γιορτή αλλά μ' αυτό που έκανες ξεπέρασες τα πάντα.

Κωστή,
Χαίρομαι πολύ που σε γνώρισα και σου έσφιξα το χέρι.
Καλή συνέχεια σε ότι σχεδιάζεις να κάνεις ...

Μάκη, εκτιμώ πολύ όσα γράφεις και σε ευχαριστώ. Το πρωτοσκέφτηκα τον περασμένο Ιούνιο και το ξεκίνησα τον Ιούλιο. Οταν ξεκινάς με λευκό χαρτί, χωρίς να ξέρεις ούτε ένα άτομο που μπορεί να σε βοηθήσει, θέλει μεγάλο τρέξιμο και χρόνο. Είχα βάλει ως στόχο να βγει ένα αποτέλεσμα στο 95% αυτού που είχα στο μυαλο και δεν μπορούσε κανένας να μου παραδώσει πάνω απ'το 80%. Και ήταν οι καλύτεροι στον τομέα τους. Οπότε έπρεπε να δουλέψω προσωπικά σε όλα τα ανοιχτά θέματα και να τους καθοδηγήσω κατάλληλα, ώστε να τους κάνω να θέλουν να μου δώσουν ο καθένας το καλύτερο δυνατό. 18 άτομα απο 10 χώρες ασχολήθηκαν και έπρεπε όλοι αυτοί να οργανωθούν απο μένα. Αν τα ρολόγια δεν ήταν χειροποίητα όλα θα ήταν αυτοματοποιημένα και απλά. Ήθελα όμως να ξέρω το όνομα και το επίθετο απο κάθε άτομο που κατασκευάζει έστω και μια βίδα για το ρολόι. Το κόστος ήταν σημαντικό αλλά όχι εξωπραγματικό.

From AB on 2020-07-20 16:18:
"Dear all Paneristi Hellas,
Let me say that I am emotion seeing what u did for this fantastic brand. Each detail is take inspiration from the story and from your passion. I will keep every think in my special memory.What to say? Well made, we’ll done well passion."

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Paneristi Club
  • Paneristi Egiziano
Paneristi Hellas prototypes 1 & 2
« Απάντηση #13 στις: Δεκεμβρίου 12, 2016, 09:40:01 μμ »
Κώστα συγχαρητήρια για όλο το εγχείρημα.

Αυτό το φανταστικό αποτέλεσμα δεν μπορώ να φανταστώ πόσες ώρες έρευνας και τρεξίματος χρειάζεται..
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!

Sent by someone else.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 12, 2016, 09:47:52 μμ από Stratos »
Once a Paneristi, always a Paneristi

Αποσυνδεδεμένος makfil

• Paneristi 42mm
  • *
« Απάντηση #14 στις: Δεκεμβρίου 12, 2016, 10:36:09 μμ »
Μάκη, εκτιμώ πολύ όσα γράφεις και σε ευχαριστώ. Το πρωτοσκέφτηκα τον περασμένο Ιούνιο και το ξεκίνησα τον Ιούλιο. Οταν ξεκινάς με λευκό χαρτί, χωρίς να ξέρεις ούτε ένα άτομο που μπορεί να σε βοηθήσει, θέλει μεγάλο τρέξιμο και χρόνο. Είχα βάλει ως στόχο να βγει ένα αποτέλεσμα στο 95% αυτού που είχα στο μυαλο και δεν μπορούσε κανένας να μου παραδώσει πάνω απ'το 80%. Και ήταν οι καλύτεροι στον τομέα τους. Οπότε έπρεπε να δουλέψω προσωπικά σε όλα τα ανοιχτά θέματα και να τους καθοδηγήσω κατάλληλα, ώστε να τους κάνω να θέλουν να μου δώσουν ο καθένας το καλύτερο δυνατό. 18 άτομα απο 10 χώρες ασχολήθηκαν και έπρεπε όλοι αυτοί να οργανωθούν απο μένα. Αν τα ρολόγια δεν ήταν χειροποίητα όλα θα ήταν αυτοματοποιημένα και απλά. Ήθελα όμως να ξέρω το όνομα και το επίθετο απο κάθε άτομο που κατασκευάζει έστω και μια βίδα για το ρολόι. Το κόστος ήταν σημαντικό αλλά όχι εξωπραγματικό.

Όσα περισσότερα γράφεις γι' αυτό το θέμα τόσο περισσότερα συγχαρητήρια και credits σου αξίζουν.
Κάποια στιγμή πρέπει να αποφασίσεις να μεταφέρεις τις σημειώσεις σου (που είμαι σίγουρος ότι έχεις κρατήσει) και να μας τις παρουσιάσεις.

Αποσυνδεδεμένος physioman

• Paneristi 47mm
« Απάντηση #15 στις: Δεκεμβρίου 13, 2016, 08:36:28 πμ »
Κώστα πολλά συγχαρητήρια και απο εμένα. Η υπομονή σου, η επιμονή σου και το μεράκι σου για το πρωτότυπο αυτό ειναι πραγματικά άξια θαυμασμού!!!! Πολλά μπράβο!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Centaur

• Paneristi Team
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #16 στις: Δεκεμβρίου 13, 2016, 11:17:43 πμ »
Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ και τον καθένα προσωπικά για τα καλά σας λόγια. Σιγά σιγά θα γράφω εδώ και για τις τεχνικές λεπτομέρειες, νομίζω είναι καλύτερο να γίνει πιο χαλαρά, σε μορφή διαλόγου, μιας και πολλοί έχετε απορίες για το "how it's made".
Let me say that I am emotion seeing what u did for this fantastic brand. Each detail is take inspiration from the story and from your passion. I will keep every think in my special memory.What to say? Well made, we’ll done well passion."

Αποσυνδεδεμένος makfil

• Paneristi 42mm
  • *
« Απάντηση #17 στις: Δεκεμβρίου 13, 2016, 01:07:06 μμ »
Θα περιμένουμε (με αγωνία, ομολογώ) τη συνέχεια του story.

Αποσυνδεδεμένος Centaur

• Paneristi Team
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #18 στις: Δεκεμβρίου 13, 2016, 01:39:35 μμ »
Η φωτογραφία που έβαλα στο εξώφυλλο απ'το βιβλιαράκι, με το french painted ammo, που νομίζω ότι του πάει και πολύ:

http://s29.postimg.cc/p5blattyv/thumb_DSC_9789_1024.jpg

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Paneristi Egiziano
« Απάντηση #19 στις: Δεκεμβρίου 13, 2016, 05:26:01 μμ »
Και παλι χιλια μπραβο Κωστα.
Τι άλλο να πω?
Εχω μεινει εντυπωσιασμένος.
Αν γινει κατι για ολο το φορουμ,εννοειται πως και εγω είμαι `μεσα`.