Τα πιο πρόσφατα μηνύματα του φόρουμ
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επιτέλους, εμφανίστηκες.Συγχαρητήρια και πάλι συγχαρητήρια. Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψω το θαυμασμό μου για την έμπνευση και, κυρίως, την υλοποίηση της ιδέας.Γεννιώνται, βέβαια, ένα σωρό ερωτήσεις, όπως πχ πόσο χρόνο σου πήρε, πόσο κόστισε το εγχείρημα και πολλά πολλά άλλα.Θεωρώ, όμως, ότι πάνω απ' όλα απέδειξες περίτρανα τις μοναδικές ικανότητες και δυνατότητες που έχεις, τουλάχιστον, σ' αυτό τον τομέα. Είχες δείξει δείγματα στην πρόσφατη γιορτή αλλά μ' αυτό που έκανες ξεπέρασες τα πάντα.Κωστή,Χαίρομαι πολύ που σε γνώρισα και σου έσφιξα το χέρι.Καλή συνέχεια σε ότι σχεδιάζεις να κάνεις ...
Μάκη, εκτιμώ πολύ όσα γράφεις και σε ευχαριστώ. Το πρωτοσκέφτηκα τον περασμένο Ιούνιο και το ξεκίνησα τον Ιούλιο. Οταν ξεκινάς με λευκό χαρτί, χωρίς να ξέρεις ούτε ένα άτομο που μπορεί να σε βοηθήσει, θέλει μεγάλο τρέξιμο και χρόνο. Είχα βάλει ως στόχο να βγει ένα αποτέλεσμα στο 95% αυτού που είχα στο μυαλο και δεν μπορούσε κανένας να μου παραδώσει πάνω απ'το 80%. Και ήταν οι καλύτεροι στον τομέα τους. Οπότε έπρεπε να δουλέψω προσωπικά σε όλα τα ανοιχτά θέματα και να τους καθοδηγήσω κατάλληλα, ώστε να τους κάνω να θέλουν να μου δώσουν ο καθένας το καλύτερο δυνατό. 18 άτομα απο 10 χώρες ασχολήθηκαν και έπρεπε όλοι αυτοί να οργανωθούν απο μένα. Αν τα ρολόγια δεν ήταν χειροποίητα όλα θα ήταν αυτοματοποιημένα και απλά. Ήθελα όμως να ξέρω το όνομα και το επίθετο απο κάθε άτομο που κατασκευάζει έστω και μια βίδα για το ρολόι. Το κόστος ήταν σημαντικό αλλά όχι εξωπραγματικό.