Αποστολέας Θέμα: μπήκε το μικρόβιο από το 2023...!  (Αναγνώστηκε 557 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Kostasios

• Paneristi 42mm
  • *
μπήκε το μικρόβιο από το 2023...!
« στις: Σεπτεμβρίου 07, 2025, 04:09:13 μμ »
καλοκαίρι του 2023 μπήκε το μικρόβιο ενός πανεραι... γίνομαι μέλος εδώ και διαβάζω σχεδόν ότι  άρθρο υπάρχει... και κολλώ περισσότερο με την ιδέα!...  μπαίνω στο αυτοκίνητο από Δράμα και βουρ για επίσκεψη στην Θεσσαλονίκη σε γνωστό μαγαζί... τότε δοκίμασα το 1314.... ίσως δεν έδωσα τον χρόνο που έπρεπε στο ρολόι για τον καρπό μου... κάτι δεν μου καθόταν καλά... το έβλεπα μεγάλο... (19αρης καρπός)
έφυγα ξενερωμένος διότι ήθελα να μου κάνει το κλικ στον καρπό μου και δεν μου το έκανε.... έχω ακόμα την φωτογραφία από τότε.... μισό,,,, τώρα που το λέμε....

https://i.ibb.co/rK5Q2Z6Z/IMG-5572.jpg

τώρα που την βλέπω.... νιώθω μ@..κ@ς.... μια χαρά καθόταν στον καρπό μου.... τζάμπα δυο χρόνια χαμένα....

μετά και πριν από αυτό φλιπάριζα αρκετά ρόλεξ... ενθουσιασμός φουλ κάθε φορά αλλά πάνω στον χρόνο ήθελα κάτι άλλο... έψαχνα ίσως την Ιθάκη μου.... και δεν την έβρισκα...

αφού λοιπόν δεν καθόταν καλά το πανεραι στον καρπό μου τότε τι??? ίσως κάτι που να μην φωνάζει τόσο... κάτι που θα ξέρω εγώ και όχι η μεγάλη μάζα του κόσμου που για αυτούς το ρολόι δείχνει απλώς την ώρα...  και κάνω την κίνηση και παίρνω ένα όμορφο IWC 388103

Νοέμβριο του 24 ξανά στο αμάξι και φεύγω καρφί να παραλάβω το ρολόι το οποίο προσπάθησε τίμια να κερδίσει την καρδιά μου μιας που τα πανεραι είναι μεγάλα γαμωτο.... αλλά δεν....

https://i.ibb.co/HfCQThKk/IMG-1663.jpg

και μετά από 1,5 χρόνο ξανά Ζωντανεύει το μικρόβιο για το πανεραι.... μα ρε φίλε... είναι 44αρι και έχω 19αρι καρπό.... δεν φαίνεται ρε τόσο μεγάλο.... ας κάνω μια βόλτα στο chrono24 να δω ετσι για πλακα ρολογια.... κοιταω ξανα το κανουργιο 3312 & το 3325 και εκει που τα κοιταω.... βλεπω μια αγγελια απο ανρθωπο που γνωριζω και εμπιστευομαι με κλειστα ματια... τον παιρνω τηλεφωνο.... και τον ρωταω...
- αληθεια το εχεις????
- γιατί ρε?? σε ενδιαφέρουν εσένα τα πανεραι???
- το συγκεκριμένο μόνο από εσένα με ενδιαφέρει.... ήταν το μοναδικό που ήξερα ότι δεν μπορούσα να παίξω τόσο ψιλά μπάλα... αλλά μου άρεσε γαμωτο...
-σε τι κατάσταση είναι???
- 3 χρόνια σε θυρίδα από άνθρωπο που ξέρω όπως εσένα....
-οκ... για πες και μια τιμή....
- .......$
- τι λες ρε??? γιατί τόσο? τι παίζει?
- γιατί θέλει να φύγει γρήγορα για κάτι άλλο που είναι διαθέσιμο και δεν θέλει να χάσει το παράθυρο....
- μας γαμ@σες..... πρέπει να δώσω είτε το IWC είτε το starbacks μου για αυτο....

και κάπως έτσι πάρθηκε η απόφαση και δόθηκε το starbacks mου.... μετα απο μια 10ετια... και πηδοντας απο ρολεξ σε ρολεξ πρωτη φορα χαιρετω την εταιρια και παω σε κατι αλλο....

και τσούπ!!!! ήρθε!!!!!

βασικά πριν καν έρθει στα χέρια μου... πρόλαβα να κάνω και κάτι ψώνια για να έχουμε να παίζουμε....

https://i.ibb.co/N6kRdbX1/Whats-App-Image-2025-09-05-at-15-46-05.jpg

https://i.ibb.co/XZqZPvqH/Whats-App-Image-2025-09-05-at-15-46-06-5.jpg

εννοείται μόλις την δεύτερη μέρα παρεούλα κάναμε και την πρώτη μας βουτιά!!!

https://i.ibb.co/xKWf5htg/IMG-5711.jpg

https://i.ibb.co/PZYyCD9X/IMG-5718.jpg

και μετά από δυο μέρες το ρολόι απλώς από κοντά είναι τρελά.... καμία σχέση με φωτογραφίες... δεν μπορούν να αποδώσουν το πόσο όμορφο είναι.... και γαμωτο.... τώρα μπήκε για τα καλά το μικρόβιο.... μήπως για κάθε μέρα ένα 3312 θα ήταν Λουκουμάκι??

θα γίνει σίγουρα κίνηση στο μελλον για δεύτερο αλλά τώρα θα απολαύσω το 01070 μου.... τζάμπα χαμένα δυο χρόνια... κάθεται πανέμορφα στον καρπό μου....!!!

καλώς σας βρήκα και επίσημα!!!

Κώστας!

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Paneristi Club
  • Paneristi Egiziano
Απ: μπήκε το μικρόβιο από το 2023...!
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2025, 11:26:28 πμ »
καλοφόρετο να είναι Κώστα!

πήρες πολύ δυνατό ρολόι, το ξέρεις κι από μόνος σου αυτό φυσικά.
δεν είναι συνηθισμένη επιλογή για 1ο Panerai αλλά από τα γραφόμενά σου αντιλαμβάνομαι ότι ήταν deal ευκαιρία, που έπρεπε να το κάνεις :m0121:
Once a Paneristi, always a Paneristi

Αποσυνδεδεμένος Kostasios

• Paneristi 42mm
  • *
« Απάντηση #2 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2025, 12:22:57 πμ »
καλοφόρετο να είναι Κώστα!

πήρες πολύ δυνατό ρολόι, το ξέρεις κι από μόνος σου αυτό φυσικά.
δεν είναι συνηθισμένη επιλογή για 1ο Panerai αλλά από τα γραφόμενά σου αντιλαμβάνομαι ότι ήταν deal ευκαιρία, που έπρεπε να το κάνεις :m0121:

να είσαι καλά Στρατό μου

σίγουρα η επιλογή για 1ο Πανεραι δεν είναι και η πιο συνηθισμένη ούτε η πιο σωστή  αλλά ήταν μια ευκαιρία που δεν ήθελα να χάσω ιδιαίτερα με την κατάσταση του ρολογιού... στα όρια του ψυχαναγκαστικού πραγματικά δεν μπόρεσα να βρω τίποτα σε κανένα σημείο , ούτε καν στην μπούκλα του, που όταν μιλάμε 18Κ χρυσό το μόνο εύκολο θα ήταν να δώ έστω ένα hairline.

και σε τιμή κάτω από το μισό του τιμοκαταλόγου. απλώς το παίρνεις αν μπορείς.... και το χαίρεσαι!
 γιατί είμαι άνθρωπος που δεν τα λυπάμαι... τα φοράω και τα φοράω κάθε μέρα τα ρολόγια μου....

το "πρόβλημα" είναι ότι μάλλον το μικρόβιο δείχνει να γίνεται ανθεκτικό... και ήδη έχει μπει στο μυαλό κάποια στιγμή που θα μπορώ να αποκτήσω και ένα Luminor.

Αποσυνδεδεμένος PAM13

• Paneristi Club
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2025, 11:13:39 μμ »
Φίλε μου καλορίζικο το νέο σου απόκτημα !!! Πολύ όμορφο και στη σωστή τιμή αποτελεί μια πολύ δυνατή αγορά !!! Καλοφόρετο με υγεία. !!! Καλωσόρισες στο club

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Paneristi Team
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2025, 07:52:44 πμ »
Καλοφόρετο το πανέρι σου Κώστα!!
Ιδιαίτερο ρολόι που σίγουρα δεν μπορείς να προσπεράσεις αν το βρεις σε καλές συνθήκες.

Χαίρομαι που τα χαίρεσαι - φορωντας τα - τα ρολόγια σου και σου εύχομαι σύντομα και όποιο άλλο πανέρι τραβάει η ψυχή σου!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI