Κωνσταντίνε καλησπέρα και από μένα!
Καταρχήν το ότι το ψάχνεις δείχνει ότι είσαι σοβαρός στις κινήσεις σου και όχι απερίσκεπτα,βιαστικά κλπ κλπ κλπ.
Κράτα απόψεις από όλους μας φίλτραρε τί σε ενδιαφέρει ή σε εμποδίζει και μετά αποφάσισε..γιατί στο τέλος η απόφαση θα είναι αποκλειστικά και μόνο δική σου για το δικό σου γούστο και για το δικό σου καρπό και για το δικό σου πορτοφόλι.
Στα προσωπικά πιστεύω μου οι διαστάσεις των ρολογιών είναι από 38 εώς το πολύ 41 αλλά στα panerai αυτό δεν υσχύει γιατί πολύ απλά είναι panerai.
Φαντάσου ένα moon να ήταν 45άρι ή ένα submariner να ήταν 47άρι..η εικόνα θα ήταν ένα χάλι και δεν θα είχαν σήμερα μετά από τόσα έτη την hype που τους αναλογεί και το ίδιο υσχύει και για τα panerai.. δηλαδή φαντάσου ένα Fiddy να ήταν 40άρι..
Σου βάζω ένα παράδειγμα κάποιων iconic ρολογιών που δεν παίζουν μπάλα local αλλά worldwide που λεν και στο χωριό μου

Το επόμενο Panerai
οπότε μην βάζεις στερεότυπα στις διαστάσεις και δες:
α) κάσα
β) dial
γ) ref (βοήθησε ο Στράτος σε αυτό)
δ) deal budget
ε) μή βιαστείς
στ) τι πραγματικά ΕΣΎ θές!
Μη σε παραπλανούν τα βίντεο σε πχ YouTube ή οι φωτό γιατί άλλες οι γωνίες λήψης άλλοι οι καρποί.Αν έχεις τη δυνατότητα δοκιμής είναι το καλύτερο για κάτι που δεν ξέρεις.
Επειδή όμως έχεις βάλει πολλά επί τάπητος προσπάθησε να καταλήξεις σε δύο βαριά τρία ούτως ώστε εκεί να μπεις στη τελική απόφαση και η επιλογή πχ των δύο ref θα σε βοηθήσουν στην τελική επιλογή και αγορά του ενός!!
Τέλος ελπίζω να μην σε κούρασα και σίγουρα η οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν θεμιτή.
Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk