Ας πω κι εγω δυο λόγια για την P Day του Παρισιού!!
Η αλήθεια ειναι οτι με οσο μεγάλη χαρά περιμεναμε αυτή τη γιορτή, τόσο μας στενοχώρησε η απουσία του λουπ.
Ειναι γεγονός οτι πάμπολλες φορές εγινε αναφορά στο όνομα του, στο τι θα έκανε σε συγκεκριμένες καταστάσεις 😁😁 και γενικά αν και απο μακριά, κάπου μας συντρόφευε!!
Υπόσχομαι λουπ του χρόνου να σε πάρω στους ώμους μου και να πάμε!!😂😂

P-Day 2022 “Paris”
P-Day 2022 “Paris”
Το σημαντικότερο στοιχείο της P Day ήταν η μεγάλη συμμετοχή, ίσως η μεγαλύτερη ever.
245 άτομα, ενας πολυ μεγάλος αριθμός που δηλώνει την ανάγκη των πανεριστι για επικοινωνία, που επιτάθηκε απο την έλλειψη συγκεντρώσεων λόγω του covid.
Και εδώ βεβαια έχει τεραστια σημασία η περσινή μας προσπάθεια, που λειτούργησε σαν σύνδεσμος, <κράτησε ψηλά τη σημαία μας> οπως τόνισαν ο Jean Marc & o Paddy.
Και μας έδειξαν με κάθε τροπο την ευγνωμοσύνη τους!!
Απο πλευράς προγράμματος, ήταν πολυ χαλαρά τα πραγματα. Οι φίλοι διοργανωτές είχαν φροντίσει για τις μίνιμουμ εκδηλώσεις.
Το Σαββατο περιελαμβανε ποτό με πρόχειρο φαγητό σε ενα ποταμόπλοιο το πρωί και την κυρία γιορτή, με φαγητό και χορό σε ξενοδοχειο της πολης, το βράδυ του Σαββάτου.
Οι υπόλοιπες ημέρες ήταν ελεύθερες. Η , για να ειμαι πιο ακριβής, ήταν προγραμματισμένη μια επίσκεψη το πρωί της Παρασκευής, σε μικρό- κατασκευαστη, αλλα για περιορισμένο αριθμό ατόμων.
Οποιος προλάβαινε. Ειλικρινά δεν ξέρω καν αν εγινε.
Και η εκδήλωση της Πέμπτης, εκει δηλ. που εμείς εδώ πήγαμε στο Σουνιο , φαγητό κλπ, στο Παρίσι εγινε παλι με συγκεκριμένο αριθμό ατόμων ……στη Breitling.
Επισκέψεις σε σημαντικούς χώρους και μουσεία, (Λούβρο, Άιφελ κλπ) ούτε κατα διάνοια δεν είχαν κανονιστεί.
Αυτό ομως δεν επηρέασε καθόλου την παρέα μας ούτε τη διασκέδαση μας. Οπως είπαν τα παιδια, δεχθηκαμε μεγάλη αγάπη και φιλία απο τους πανεριστι και περάσαμε καταπληκτικά.

P-Day 2022 “Paris”
P-Day 2022 “Paris”
Μετα το αεροδρομιο την Πεμπτη πηγαμε στο ξενοδοχειο, οπου με αρκετη καθυστερηση καναμε check in.

P-Day 2022 “Paris”
P-Day 2022 “Paris”
Η βολτα μας στην πολη, συνδυαστηκε με καφεδακι σε κεντρικο δρομο του Παρισιου, οπου συνεβη και το γεγονος που ανεφερε Ο Δημος.
Κατα την εξοδο μας πεσαμε πανω στον Jean Marc, τον Alessandro Ficarelli, τον Benoit de Clerck και την παρεα τους. Το κλιμα ηταν κατι περισσοτερο απο εγκαρδιο και ειλικρινα μας αφησε εξαιρετικη αισθηση!!
Το μεσημερι της ιδιας ημερας μας υποδέχθηκε η Ελεονώρα, υπεύθυνη της μιας Πανεραι μπουτίκ του Παρισιού, μας έδειξε τα μοντέλα που είχε διαθεσιμα και που μας ενδιέφεραν, εντυπωσιάστηκε απο την οργάνωση και τα δωρα μας,(άλμπουμ P Day & ημερολογιο 2023) και δώσαμε ραντεβού για την επόμενη ημέρα και το event της Πανεραι.

P-Day 2022 “Paris”
P-Day 2022 “Paris”

P-Day 2022 “Paris”
P-Day 2022 “Paris”

P-Day 2022 “Paris”
P-Day 2022 “Paris”

P-Day 2022 “Paris”
P-Day 2022 “Paris”
Μετα απο την μπουτίκ κάναμε μια βόλτα χαζέματος, σε διαφορα μαγαζιά και καταλήξαμε για φαγητό σε ενα πολυ ενδιαφέρον μαγαζί που είχε φροντισει να κάνει κράτηση απο την Ελλάδα ο Στρατος. Το γνώριζε απο προηγούμενη επίσκεψη του στο Παρίσι! Κοσμογυρισμενος!!

😁

P-Day 2022 “Paris”
P-Day 2022 “Paris”

P-Day 2022 “Paris”
P-Day 2022 “Paris”
Μετα το φαγητό συνεχίσαμε τη βόλτα μας με τελική κατάληξη το Harry’s bar. Αν δεν μπαίναμε στο στόμα του κορονοϊού, δεν θα ηρεμούσαν τα παληκάρια μου!! Καμμία σχέση με τη δικη μου εγκράτεια!😁😁
Το λομπι του ξενοδοχειου ηταν γεματο απο τους φιλους πανεριστι, οποτε ειναι ευκολο να καταλαβετε τι εγινε. Ειναι αυτες οι μαγικες σκηνες που δινουν νοημα στις P Day..
Κατι που ειναι δυσκολο να περιγραφει, απλα το ζεις....
Κι ετσι σιγα-σιγα η πρωτη μας ημερα εφτασε στο τελος της.
Παρισι ηρθαμε και θα περασουμε τελεια!!
to be continued