Καλημέρα σας.

Θα ήθελα να συμπληρώσω κάτι στο προηγούμενο post μου.
Δεν μου αρέσει να ευλογαω τα γένια μας αλλά είναι κάτι που πρέπει να τονιστεί για να καταλάβουμε όλοι μας ότι το paneristi Hellas έχει καταφέρει πράγματα που μας φαίνονται καθημερινά, απλά, αλλά δεν είναι.
Θα αναφερθώ σε κάποια περιστατικά του 3ημερου της Pday στο Παρίσι όπου δείχνουν αυτό ακριβώς που προανέφερα.
Σε συνέχεια της "απολογίας" πολλών παλιών paneristi που δεν κατάφεραν να έρθουν στην δική μας περσινή Pday, έχω να πω ότι 2 3 περιστατικά με εξέπληξαν θετικά.
Παρασκευή μεσημέρι πριν από κάθε event στον πιο πολυσύχναστο δρόμο του Παρισιού στην champs elysee βγαίνουμε από ένα καφέ που είχαμε κάτσει και πέφτουμε πάνω στο Jean Marc Και Το επιτελείο του.
Όλοι αναφώνησαν τον Σπύρο με το μικρό του όνομα και το paneristi Hellas. Αυτοί έκαναν την κίνηση να μας σταματήσουν και να μας αγκαλιάσουν και να έχουμε μια μικρή κουβέντα αυθόρμητη στο δρόμο.
Πιστέψτε με αν δεν ήμασταν το paneristi Hellas δεν θα το έκαναν και δεν είχαν λόγω να το κάνουν. Άρα μας ξέρουν πολύ καλά και ιδίως τον Σπύρο με αυτά που έχει κάνει.
Στην συνέχεια στο event της Panerai τον φώναξαν επανω να πει 2 λόγια για πέρυσι και μας ευχαρίστησαν που κρατήσαμε την σημαία ψηλά για την paneristi κοινότητα.
Για να καταλάβετε ανέβηκε στο βήμα μόνο ο Jean Marc, ο Paddy ο εκπρόσωπος του Paneristi France και ο Σπύρος. Δεν το λες και λίγο...
Την επόμενη μέρα ακριβώς το ίδιο στο event του Paneristi France, επίσης αναφορά στο paneristi Hellas και την περσινή Pday και ο Σπύρος στο βήμα.
Πράγματα που ακούγονται μικρά, απλά αλλά δεν είναι. Όλοι οι paneristi γνωρίζουν και σέβονται το paneristi Hellas και ξέρουν ότι κάνουμε πράγματα.
Για αυτό λοιπόν αξίζει να ακολουθήσουν και άλλοι ώστε να τυχουμε μεγαλύτερης ακόμα αναγνώρισης.
Μεγαλύτερα κράτη με πολύ περισσότερο πληθυσμό και ορολογιακη κουλτούρα δεν έχουν καταφέρει όλα αυτά. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες αλλά νομίζω πως καταλάβατε τι εννοώ.
Ας οργανωθούμε για του χρόνου αλλά και για νέα πράγματα μες στην χρονιά.