Αποστολέας Θέμα: P-Day 2022 “Paris”  (Αναγνώστηκε 6522 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Paneristi Team
  • Paneristi Egiziano
P-Day Paris 2022
« Απάντηση #50 στις: Οκτωβρίου 10, 2022, 08:37:28 πμ »
Paneristi Hellas!
P-Day 2022 “Paris”

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20221010/5e0e5b23c23118b7ff03dd3c97f69e14.jpg
P-Day 2022 “Paris”
P-Day 2022 “Paris”

Sent from my iPhone using Tapatalk
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Paneristi Club
  • Paneristi Egiziano
Απ: P-Day Paris 2022
« Απάντηση #51 στις: Οκτωβρίου 10, 2022, 12:04:01 μμ »
Ας γράψω και μερικά λόγια τώρα που επιστρέψαμε.

Ξεκινήσαμε με πεσμένο ηθικό τα ξημερώματα της Πέμπτης για το Παρίσι.
Ο Δημήτρης μια μέρα νωρίτερα είχε διαπιστώσει πως δεν θα μπορέσει να ταξιδέψει.
Όσοι τον ξέρετε καταλαβαίνετε το πόσο στοίχισε στην παρέα η απουσία του.

Φτάνοντας στο Παρίσι δεν ξέραμε τι να περιμένουμε καθώς είχαμε διαπιστώσει μια προχειρότητα σε θέματα οργάνωσης όλο το προηγούμενο διάστημα.
Δεν είναι εύκολο πράγμα να κάνεις τέτοια event με 250 άτομα, το διαπίστωσαν και οι ίδιοι οι Γάλλοι.
Το feedback και των συμμετεχόντων ήταν πως θα ήταν πολύ καλύτερα για όλους να είμαστε μαξ 150 άτομα όπως και συνηθίζεται.
Φυσικά το πρόσημο ήταν θετικό στο τέλος και αυτό που μετράει είναι ότι περάσαμε πολύ ωραία.

Πήραμε και μια καλή γεύση από τα νέα μοντέλα που θα παρουσιαστούν από την Panerai την επόμενη άνοιξη...
Το ραντεβού για την επόμενη PDay δόθηκε στη Λισαβόνα. 
Once a Paneristi, always a Paneristi

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• Paneristi 47mm
« Απάντηση #52 στις: Οκτωβρίου 10, 2022, 11:31:38 μμ »
παιδια εστω και καθυστερημενα μπραβο σας .... ειδα οτι περασατε πολυ ωραια ... και αντιπροσωπευσατε επαξια την Ελλαδα και το Paneristi Hellas  :coolcheers:
χαρηκα που στις φωτο ειδα καποιεα προσωπα απο την περσινη διοργανωση ... Λουπ δεν πειραζει και δεν πηγες ,, αντε του χρονου στην Λισαβονα  :m0123:

Αποσυνδεδεμένος DIMOS

• Paneristi Club
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #53 στις: Οκτωβρίου 11, 2022, 12:03:55 πμ »
Καλησπέρα σε όλους.
Τώρα που επιστρέψαμε από την Pday θα ήθελα να αναφερθώ και εγώ και να πω μερικά πράγματα που για μένα είναι σημαντικά, γιατί δεν τα συναντάς συχνά.
Να ξεκινήσω ότι όντως η ακύρωση του Δημήτρη την τελευταία στιγμή μας έριξε λίγο, έως πολύ.
Αλλά με το που φτάσαμε στο αεροδρόμιο ήρθε ο φίλος paneristi από την Σουηδία και μας χαιρέτησε με τόσο ειλικρινή ενθουσιασμό που το χαμόγελο ξανάρθε στα χείλη μας.
Θέλω να πω με αυτό ότι η Pday είναι ένα event που διαρκεί 2 3 μέρες όπου πολλοί άνθρωποι από όλο τον πλανήτη συγκεντρωνοντε και γίνονται μια παρέα. Αυτό είναι η Pday και η paneristi κοινότητα. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί ξεκινούν από κάποιο σημείο του πλανήτη ολομόναχοι με σκοπό να έρθουν να συναντήσουν άλλους paneristi που γνωρίζουν και θα τους ξαναδούν μετά από καιρό.
Γνωρίζοντας ότι δεν θα είναι μόνοι και αμέσως θα γίνουν μια παρέα με όλους.
Νομίζω ότι καταλαβαίνετε τι εννοώ, είναι το κλίμα που επικρατεί και η διάθεση για ειλικρινή παρέα τόσο έντονα που δεν χρειάζεται να ξέρεις πολλά από ρολόγια όπως δεν ξέρω και εγώ. Όλο αυτό το κλιμα λοιπόν κάνει τις ατέλειες της διοργάνωσης να έρχονται σε δεύτερη μοίρα.
Επίσης πρέπει να πούμε ότι ήρθαν στον Σπύρο και σε εμάς πάνω από 30 άτομα να μας απολογηθούν που δεν μπόρεσαν να έρθουν πέρυσι, αυτό το γεγονός σε συνδυασμό ότι έκανε εκτενή αναφορά τόσο o Jean Marc Όσο και ο Paddy  στην Pday της Αθήνας μας έκανε να αισθανθούμε ικανοποίηση ότι κάτι καταφέραμε καλό πέρυσι.
Τέλος να πω ότι η επόμενη Pday γίνετε στην Λισαβόνα από έναν εξαιρετικό άνθρωπο και την ομάδα του και θα ήθελα πολύ να είμαστε περισσότεροι από 3 που ήμασταν φέτος. Πραγματικά αξίζει η εμπειρία. Το κλίμα και η ατμόσφαιρα θα σας καταπλήξει.
Ραντεβού λοιπόν του χρόνου στην Λισαβόνα.

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Paneristi Club
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #54 στις: Οκτωβρίου 11, 2022, 09:07:20 πμ »
Once a Paneristi, always a Paneristi

Αποσυνδεδεμένος DIMOS

• Paneristi Club
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #55 στις: Οκτωβρίου 11, 2022, 11:16:06 πμ »
Καλημέρα σας.  :coolcheers:
Θα ήθελα να συμπληρώσω κάτι στο προηγούμενο post μου.
Δεν μου αρέσει να ευλογαω τα γένια μας αλλά είναι κάτι που πρέπει να τονιστεί για να καταλάβουμε όλοι μας ότι το paneristi Hellas έχει καταφέρει πράγματα που μας φαίνονται καθημερινά, απλά, αλλά δεν είναι.
Θα αναφερθώ σε κάποια περιστατικά του 3ημερου της Pday στο Παρίσι όπου δείχνουν αυτό ακριβώς που προανέφερα.
Σε συνέχεια της "απολογίας" πολλών παλιών paneristi που δεν κατάφεραν να έρθουν στην δική μας περσινή Pday, έχω να πω ότι 2 3 περιστατικά με εξέπληξαν θετικά.
Παρασκευή μεσημέρι πριν από κάθε event στον πιο πολυσύχναστο δρόμο του Παρισιού στην champs elysee βγαίνουμε από ένα καφέ που είχαμε κάτσει και πέφτουμε πάνω στο Jean Marc Και Το επιτελείο του.
Όλοι αναφώνησαν τον Σπύρο με το μικρό του όνομα και το paneristi Hellas. Αυτοί έκαναν την κίνηση να μας σταματήσουν και να μας αγκαλιάσουν και να έχουμε μια μικρή κουβέντα αυθόρμητη στο δρόμο.
Πιστέψτε με αν δεν ήμασταν το paneristi Hellas δεν θα το έκαναν και δεν είχαν λόγω να το κάνουν. Άρα μας ξέρουν πολύ καλά και ιδίως τον Σπύρο με αυτά που έχει κάνει.
Στην συνέχεια στο event της Panerai τον φώναξαν επανω να πει 2 λόγια για πέρυσι και μας ευχαρίστησαν που κρατήσαμε την σημαία ψηλά για την paneristi κοινότητα.
Για να καταλάβετε ανέβηκε στο βήμα μόνο ο Jean Marc, ο Paddy ο εκπρόσωπος του Paneristi France και ο Σπύρος. Δεν το λες και λίγο...
Την επόμενη μέρα ακριβώς το ίδιο στο event του Paneristi France, επίσης αναφορά στο paneristi Hellas και την περσινή Pday και ο Σπύρος στο βήμα.
Πράγματα που ακούγονται μικρά, απλά αλλά δεν είναι. Όλοι οι paneristi γνωρίζουν και σέβονται το paneristi Hellas και ξέρουν ότι κάνουμε πράγματα.
Για αυτό λοιπόν αξίζει να ακολουθήσουν και άλλοι ώστε να τυχουμε μεγαλύτερης ακόμα αναγνώρισης.
Μεγαλύτερα κράτη με πολύ περισσότερο πληθυσμό και ορολογιακη κουλτούρα δεν έχουν καταφέρει όλα αυτά. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες αλλά νομίζω πως καταλάβατε τι εννοώ.
Ας οργανωθούμε για του χρόνου αλλά και για νέα πράγματα μες στην χρονιά.  :m0123: :m0123:

Αποσυνδεδεμένος Centaur

• Paneristi Team
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #56 στις: Οκτωβρίου 11, 2022, 02:44:13 μμ »
Σπύρο, Στράτο και Δήμο σας ευχαριστούμε και πάλι, πήραμε και εμείς μια μικρή γεύση απ' το φετινό PDay μέσα απ' τα μάτια σας.

Η σχέση που έχει δημιουργηθεί με τους Paneristi των άλλων χωρών αλλά και με την ίδια την Panerai είναι μοναδική. Και συμφωνώ, πρέπει κι άλλοι Έλληνες να γίνουν μέρος αυτής της γιορτής.

Για να δούμε λοιπόν, προβλέπω ωραία πράγματα να έρχονται.  :m0121:

From AB on 2020-07-20 16:18:
"Dear all Paneristi Hellas,
Let me say that I am emotion seeing what u did for this fantastic brand. Each detail is take inspiration from the story and from your passion. I will keep every think in my special memory.What to say? Well made, we’ll done well passion."

Αποσυνδεδεμένος TSU

• Paneristi 42mm
  • *
« Απάντηση #57 στις: Οκτωβρίου 11, 2022, 06:11:48 μμ »
Μπράβο στους ταξιδευτές!
γνωστός και ως P.I.T.

Αποσυνδεδεμένος watchman

• Paneristi 45mm
« Απάντηση #58 στις: Οκτωβρίου 11, 2022, 11:13:10 μμ »
Χίλια μπράβο πάλι και σας ευχαριστούμε για την τίμια και σωστή εκπροσώπιση του PH.
Όντας σύμφωνος σε ολονών τα ποστ θα επικεντρωθώ στις τρείς τελευταίες παραγράφους του Δήμου +1000!!!!!
Υγεία δύναμη και πάντα τέτοια,μπράβο!!

Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος PAM13

• Paneristi Club
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #59 στις: Οκτωβρίου 12, 2022, 02:42:59 μμ »
Μπράβο παιδιά. Αξία εκπροσώπηση του paneristi Hellas. Ελπίζω του χρόνου να είμαστε περισσότεροι!!!
P-Day 2022 “Paris”
P-Day 2022 “Paris”
P-Day 2022 “Paris”
P-Day 2022 “Paris”
P-Day 2022 “Paris”
P-Day 2022 “Paris”
P-Day 2022 “Paris”
P-Day 2022 “Paris”
P-Day 2022 “Paris”

Sent from my iPhone using Tapatalk