Αποστολέας Θέμα: Κάθε πότε τα πάμε για σέρβις και έλεγχο;  (Αναγνώστηκε 1375 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Centaur

• Paneristi Team
  • Paneristi Egiziano
Κάθε πότε τα πάμε για σέρβις και έλεγχο;
« στις: Ιούλιος 18, 2020, 07:31:49 μμ »
22 Σεπτεμβρη 2017 βλέπω ότι έκανα το τελευταίο σέρβις. Τότε είχε γίνει και έλεγχος υδατοστεγανότητας. Δεν θυμάμαι αν έχω ξανακάνει ελεγχο για υδατοστεγανότητα αλλά αν δεν έχω κανει κακώς, φαντάζομαι κάθε χρόνο πρεπει να κάνουμε σωστα;

Τώρα για το επόμενο σέρβις δεν ξέρω επίσης, το δικό μου βασίζεται στην 7750, το κάθε 5 χρόνια πχ είναι μπούσουλας;
From AB on 2020-07-20 16:18:
"Dear all Paneristi Hellas,
Let me say that I am emotion seeing what u did for this fantastic brand. Each detail is take inspiration from the story and from your passion. I will keep every think in my special memory.What to say? Well made, we’ll done well passion."

Συνδεδεμένος gerogian

• Paneristi Team
  • Paneristi Egiziano
Απ: Κάθε πότε τα πάμε για σέρβις και έλεγχο;
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 19, 2020, 12:17:06 πμ »
Κωστα οταν το σερβις ειναι φρεσκο δεν ειναι απαραιτητο το τεστ στεγανοτητας.
Στην τριετια καλο θα ειναι να γινεται και μετα καθε χρονο , πριν τις βουτιες, μεχρι το επομενο σερβις.
Οσον αφορα το σερβις, και παλι η πενταετια νομιζω μπορει να περιμενει, ειδικα αν δεν υπαρχουν συμπτωματα.
Κάθε πότε τα πάμε για σέρβις και έλεγχο;

Θεωρω οτι καλιστα μπορει να γινεται ανα 7-8 χρονια.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Συνδεδεμένος Stratos

• Paneristi Club
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #2 στις: Ιούλιος 19, 2020, 03:28:38 πμ »
Αναφορικα με το σερβις, θεωρω οτι «δειχνει» το ρολοι ποτε το χρειαζεται.

Λιγο θα χαλασει η χρονομετρια, η αλλαγη της ημερομηνιας (αν εχει) θα αρχισει να καθυστερει, κανας ροτορας (αν εχει) μπορει να ακουγεται λιγο παραπανω...
Για την υδατοστεγανοτητα ηταν και δικο μου ερωτημα προσφατα για το 000.

Ειναι τοσο ευκολη, γρηγορη και ανεξοδη διαδικασια που καλο ειναι να την κανουμε καθε χρονο.
Ως γνωστον, το προλαμβανειν καλυτερο του θεραπευειν.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Once a Paneristi, always a Paneristi

Αποσυνδεδεμένος Centaur

• Paneristi Team
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #3 στις: Ιούλιος 19, 2020, 11:48:28 πμ »
Ευχαριστώ Στρατο και Σπύρο.

Στο κομμάτι σερβις φαινεται ότι υπάρχουν και 2 σχολές, η μία που λεει καθε X χρόνια και η αλλη που λέει όταν χαλασει κάτι. Ισως κατι ενδιάμεσο είναι το σοφότερο, όπως το λέει ο Στράτος. Ισως χρονικά συμπίπτει και με την πρόταση του Σπύρου
From AB on 2020-07-20 16:18:
"Dear all Paneristi Hellas,
Let me say that I am emotion seeing what u did for this fantastic brand. Each detail is take inspiration from the story and from your passion. I will keep every think in my special memory.What to say? Well made, we’ll done well passion."