Και παλι δεν καταλαβαινεις, η μπορει και να κανεις οτι δεν καταλαβαινεις.
Η ιδεα ξεκινησε απο ενα συναδελφο

Πανερι απο.....πανερι!
moderator αλλου ορολογιακου φορουμ, τον Αλεξανδρο, ο οποιος βελτιωσε ολα τα ρολογια αυτης της σειρας.
Μαλιστα το γιαπωνεζικο του ζητησα να το φτιαξει και για μενα.
Απο εκει λοιπον πηραμε την ιδεα.
Σαφως και γνωριζαμε οτι δεν ειναι ποιοτικο το ρολοι ( 12€) και γι αυτο σκεφτηκαμε να το αναβαθμισουμε με καποια στοιχεια πανεραι, πχ unitas, κορονα αλλα και στεγανοποιηση κλπ.
Οταν ειδαμε οτι αυτο δεν γινεται, προταθηκε απο τον τεχνιτη του Αλεξανδρου σαν μοναδικη λυση γι αυτη την κασα η συγκεκριμενη μηχανη με αυτο το κοστος.
Και εναλλακτικα citizen quartz και στεγανοποιηση.
Αν και μου φανηκε υπερβολικα υψηλο το κοστος, αισθάνθηκα την υποχρεωση να μεταφερω εδω την προταση, με ολα τα στοιχεια, ωστε να ενημερωθει οποιος θελει και να μαζεψει λεπτομερειες.
Παντα ομως με την επισημανση οτι
«Προσωπικα θεωρω υπερβολικα τα 250€ της πρωτης περιπτωσης και θα αρκεστω στο μηχανισμο της citizen»
Δηλαδη κατεστησα απολυτα σαφη την προσωπικη μου αποψη οτι το κοστος της αυτοματης μετατροπης ειναι μεγαλο και ως εκ τουτου δεν συμμετεχω, αλλα αυτη ειναι η δικη μου γνωμη!!
Δεν καταλαβα τι εννοεις οτι δεν σε ενδιαφερει το προτζεκτ γιατι ειναι χασιμο χρονου που δεν εχεις.
Ουτε καταλαβα τα περι βελων!!
Το ξερω οτι εισαι καλος ανθρωπος και εβαλες το λινκ για εξυπηρετηση, αν και δεν εχεις χρονο για χασιμο, για να το βρει οποιος θελει ετοιμο και να μη χασει το δικο του χρονο. Δεν αμφισβητω τις προθεσεις σου.
Τελος μαλλον διαλεξες περιεργο τροπο να μου δειξεις το σεβασμο που μου εχεις, αλλα ειλικρινα θα προτιμουσα να με σεβοσουνα λιγοτερο και να ειχα σωστοτερη αντιμετωπιση.
Παντως να εισαι σιγουρος οτι σε σεβομαι ακριβως το ιδιο!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk