Για μένα το συγκεκριμένο project αποτελεί ότι καλύτερο έχει γίνει από το Paneristi Hellas.
Ένα project που απαίτησε πολύ χρόνο, όχι μόνο για να ετοιμαστούν τα αντικείμενα που συνθέτουν το τελικό αποτέλεσμα αλλά και για να γίνει η επαφή και η συνεννόηση με τον Angelo Bonati και να δεχτεί να το υλοποιήσουμε.
Όχι μόνο έγινε χρήση του ονόματος του, αλλά υπέγραψε προσωπικά και τα certifcates που συνοδεύουν καθένα από τα λουριά μας.
Δε νομίζω ότι σε επίπεδο Ελληνικών forums έχει γίνει μεγαλύτερο project από το συγκεκριμένο.
Μιλάμε για ένα ζωντανό θρύλο της παγκόσμιας ωρολογοποιίας, τον άνθρωπο που πήρε το τιμόνι της Panerai και την έβγαλε ξανά στην επιφάνεια.
Κι όλα αυτά έγιναν για πρώτη και μοναδική φορά, αμέσως μετά την απόσυρση του αλλά και την κυκλοφορία του PAM911 που φέρει το όνομα του.
Έχει γίνει γραφικό το να λέμε πως τα καλύτερα έρχονται.
Εδώ είμαστε όμως και βλέπουμε πως όντως έρχονται...
Για μένα δύσκολα θα γίνει κάτι που να ξεπεράσει σε σημασία το συγκεκριμένο project...
Όσο για το τελικό αποτέλεσμα, προσωπικά δηλώνω ενθουσιασμένος και χαίρομαι που θα έχω τη συγκεκριμένη κασετίνα στο σπίτι μου.
Όλα προσεγμένα και εντυπωσιακά όπως αρμόζει και στο όνομα που συνοδεύει το project.

AB Special Strap Project
AB Special Strap Project

AB Special Strap Project
AB Special Strap Project

AB Special Strap Project
AB Special Strap Project

AB Special Strap Project
AB Special Strap Project

AB Special Strap Project
AB Special Strap Project

AB Special Strap Project
AB Special Strap Project