Επειδή σίγουρα κάποιοι ακόμα το σκέφτονται, ας κινηθούν γρήγορα μήπως και καταφέρουν να βγάλουν κάποια άκρη.
Έχω επικοινωνήσει με 6 Boutiques για να τους ενημερώσω για το ενδιαφέρον μου.
Οι 2 δεν μπήκαν καν στον κόπο να μου απαντήσουν.
Οι υπόλοιπες 4 με ευχαρίστησαν για το ενδιαφέρον μου, αλλά δυστυχώς δεν μπορούν να με εξυπηρετήσουν.
Στη μία από αυτές με ενημέρωσαν πως με βάζουν στην λίστα αναμονής, αλλά κρίνω ότι απάντησαν κατά αυτόν τον τρόπο μόνο και μόνο για να "γλυκάνουν" το χάπι.
Επειδή έθεσα τον προβληματισμό μου και στο P.COM όπου δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση επίσης, η απάντηση που έλαβα από τον πλέον αρμόδιο, είναι πως το ρολόι δεν βγήκε για το φόρουμ αλλά για όλους τους Paneristi.
Μετά τα συνεχόμενα φιάσκα με τα Paneristi ρολόγια, είπαν να μην μπλέξουν καθόλου το forum μάλλον.
Συνεχίζει να με προβληματίζει το γεγονός ότι δεν υπάρχει επίσημο press release.
Μόλις ανέβασα θέμα με το 599 όπου το press release βγήκε και ακολούθησαν μετά επίσημες φωτογραφίες.
Τώρα έχουμε ένα ρολόι Paneristi, το οποίο είναι θεωρητικά sold-out και δεν υπάρχει τίποτα επίσημο από την Panerai.
Σε ένα ρολόι όπου θα βγουν 500 κομμάτια και λογικά θα το ήθελαν πολλοί Paneristi.
Οι μόνοι που προφανώς ενημερώθηκαν είναι οι καλοί πελάτες των Boutiques και κάποιοι από το P.COM που επίσης προφανώς συμμετείχαν και στην εξέλιξη του ρολογιού μέχρι την τελική του μορφή.