Για την ιστορία του 721
Για μένα το όλο σούσουρο για το 721 είναι μια καθαρή απόδειξη ότι η σαχλαμάρα είναι παγκόσμια και διακρίνεται στις εξής κατηγορίες:
α) Σαχλαμάρα του Μυστικισμού.Είναι γνωστό σε μας τους Μυστικιστές ότι η Φάντα είναι προϊόν του Τρίτου Ράιχ όπως και τα Marlboro της Κου Κλουξ Κλαν. Συγκεκριμένα η Φάντα ήταν το απόλυτο αναψυκτικό των Ναζί ενάντια στην αμερικανιά της κοκακόλας και όλοι ξέρουμε ότι είναι υπαίτια (η Φάντα) για τα φρικτά βασανιστήρια των Ναζί μιας και θεωρούνταν ο μαγικός ζωμός της εποχής.
β) Σαχλαμάρα Τσε Γκεβάρα (ή σαχλαμάρα ΝΟΤ gate)Ότι και να πιστεύεις είσαι λάθος, ισχύει πάντα το αντίθετο γιατί είσαι μια πολυεθνική εταιρειά που προσπαθεί να βγάλει λεφτά.
γ) Σαχλαμάρα Κορεσμός ή ΣαχλοτρόλΤα χουμε πει όλα για τα ρολόγια απο 100 φορές και το μόνο που μας μένει να διαφωνήσουμε είναι για το αν τα λάστιχα στο αμάξι πρέπει να είναι Μισελεν ή Πιρέλι.
δ) Σαχλαμάρα απ'τα Lidl.Δεν έχω καταλάβει περί τίνος πρόκειται αλλά μάλλον πρέπει να γράψω κι εγώ κάτι αρνητικό για να δείξω πόσο μάγκας είμαι (λογικά οι αλλοι θα ξέρουν για να την λένε στην εταιρεία).