Αποστολέας Θέμα: Σύντομα νέα, άρθρα, φήμες κτλ  (Αναγνώστηκε 113475 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Paneristi Club
  • Paneristi Egiziano
Απ: Σύντομα νέα, άρθρα, φήμες κτλ
« Απάντηση #30 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2017, 12:55:48 μμ »
Μέχρι τώρα κάτι αντίστοιχο έχω δει μόνο στις αυτοκινητοβιομηχανίες, σε ρολόι δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει. Είναι ενδιαφέρον γιατί δείχνει πόσο βαρύτητα (τουλάχιστον στο marcom) δίνει η εταιρεία για αυτά τα μοντέλα.

Κώστα έχουν και αντίστοιχο site για τα Submersible.
www.paneraisubmersible.com

Το πόσταραν μάλιστα και στον επίσημο λογαριασμό τους στις 16/06.
Είναι από τους λογαριασμούς που τσεκάρω καθημερινά ;) ;)

Once a Paneristi, always a Paneristi

Αποσυνδεδεμένος Centaur

• Paneristi Team
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #31 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2017, 02:43:23 μμ »
Κώστα έχουν και αντίστοιχο site για τα Submersible.
www.paneraisubmersible.com

Το πόσταραν μάλιστα και στον επίσημο λογαριασμό τους στις 16/06.
Είναι από τους λογαριασμούς που τσεκάρω καθημερινά ;) ;)
Όντως ρε συ, το χα ξεχασει και είχα μπει κι εγω μεσω του επισημου μια δυο φορές :D
From AB on 2020-07-20 16:18:
"Dear all Paneristi Hellas,
Let me say that I am emotion seeing what u did for this fantastic brand. Each detail is take inspiration from the story and from your passion. I will keep every think in my special memory.What to say? Well made, we’ll done well passion."

Αποσυνδεδεμένος Centaur

• Paneristi Team
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #32 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2017, 11:25:46 μμ »
Σε όσους απο σας δεν είχατε ακόμα την δυνατότητα να δείτε από κοντά το 360, εδώ είναι ένα ωραίο βίντεο που φαίνεται αρκετά καλά. Πάντα θεωρούσα ότι τα βίντεο δείχνουν περισσότερες αλήθειες απότι οι φωτογραφίες. Αγνοείστε το παλικάρι που προσπαθεί να το πουλήσει ή απλά κλείστε τον ήχο :)

Let me say that I am emotion seeing what u did for this fantastic brand. Each detail is take inspiration from the story and from your passion. I will keep every think in my special memory.What to say? Well made, we’ll done well passion."

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Paneristi Club
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #33 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2017, 10:24:03 πμ »
Η χρήση ενός γαντιού ενώ πασπατεύει το ρολόι και με τα 2 χέρια εξίσου, είναι τουλάχιστον αστεία ;D

Το ρολόι από κει και πέρα, είναι κατά την άποψη μου το τέλειο Panerai.
Αν μπορούσα να έχω όποιο Panerai θέλω, ένα και μοναδικό όμως, θα ήταν σίγουρα στα 3 επικρατέστερα για την τελική επιλογή.

Αποσυνδεδεμένος Centaur

• Paneristi Team
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #34 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2017, 11:39:27 πμ »
Η χρήση ενός γαντιού ενώ πασπατεύει το ρολόι και με τα 2 χέρια εξίσου, είναι τουλάχιστον αστεία ;D

Το ρολόι από κει και πέρα, είναι κατά την άποψη μου το τέλειο Panerai.
Αν μπορούσα να έχω όποιο Panerai θέλω, ένα και μοναδικό όμως, θα ήταν σίγουρα στα 3 επικρατέστερα για την τελική επιλογή.
Φοβερό ρολόι αλλά από κοντά δεν μου κανε τόσο μπαμ όσο όταν είδα το PAM 036.

https://cdn.watchuwant.com/sites/default/files/watches/Panerai-PAM036-LuminorMarina-Militare-Man-_24250-LS_5050.jpg
Σύντομα νέα, άρθρα, φήμες κτλ

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Paneristi Club
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #35 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2017, 12:36:56 μμ »
Κώστα εσύ τα είδες κι από κοντά και σίγουρα τα κρίνεις καλύτερα.

Εγώ δυστυχώς κρίνω μόνο από φώτος που έχω δει στο διαδίκτυο και εκεί συνήθως τα πράγματα φαίνονται καλύτερα και κρύβουν τις όποιες ατέλειες έχουν.

Αποσυνδεδεμένος Centaur

• Paneristi Team
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #36 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2017, 09:07:27 μμ »
Ένα ωραίο αρθράκι με αφορμή την επίσκεψη του Wristreview στο Neuchatel:

http://wristreview.com/officine-panerai-wristreview-goes-neuchatel/

Ωραίο αρθράκι μέχρι να πάμε εμείς βέβαια :)
Ενδιαφέρον το γεγονός ότι μόνο 6 watchmakers δουλεύουν σε high complications και απ'αυτούς 3 μόνο σε minute repeaters. Ακόμη πιο ενδιαφέρον ότι είναι όλοι τους νέοι.

https://s26.postimg.cc/aymssqn09/manufacture-opening_Haute_Horlogerie_9_1114943.jpg

Αποσυνδεδεμένος Centaur

• Paneristi Team
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #37 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2017, 12:23:02 μμ »
Συνεχίζονται οι γκρίνιες στο paneristi.com σχετικά με το network54, την χαμηλή κίνηση και τα σπαμ. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω την επιμονή σε μια αρχαία πλατφόρμα που μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει.

_batman_

• Επισκέπτης
« Απάντηση #38 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2017, 01:12:12 μμ »
Συνεχίζονται οι γκρίνιες στο paneristi.com σχετικά με το network54, την χαμηλή κίνηση και τα σπαμ. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω την επιμονή σε μια αρχαία πλατφόρμα που μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει.
δε το παρακολουθω μονο και μονο γιατι το network54 ειναι τελειως ακυρη πλατφορμα... μακαρι να το αλλαξουν...!!

Αποσυνδεδεμένος Centaur

• Paneristi Team
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #39 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2017, 12:15:18 πμ »
Ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον άρθρο των NY Times για τον Frederic Dreyer, R&D Director της Panerai.

https://static01.nyt.com/images/2017/09/19/fashion/19PANERAI-INYT1/19PANERAI-INYT1-blog427.jpg

36 χρονών, με engineering background, προσωπική επιλογή του Bonati, μας αποκαλύπτει λίγα πράγματα για τον χαρακτήρα του και το τι μέλλει γενέσθαι.

Μου άρεσε το agile development με lego:
https://static01.nyt.com/images/2017/09/19/fashion/19PANERAI-INYT2/19PANERAI-INYT2-master675.jpg

και μας δίνει μερικά στοιχεία για το μέλλον της Panerai:
"He will not say much about current projects, other than that he is working with a California company on a new surprise to be introduced in January at the Salon International de la Haute Horlogerie in Geneva, better known as S.I.H.H.".

California company συνεργάζεσαι μόνο αν είναι απ'το silicon valley. Και μαζί με αυτήν του την δήλωση:
"But he did want to talk about watchmaking’s future, which he said lies in “artificial intelligence, and micro-factories in order to ensure flexibility, agility and efficiency in production, especially for personalized products.”

καταλαβαίνετε που το παω..για να δούμε!

Ολοκληρο το άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ:
https://www.nytimes.com/2017/09/19/fashion/watches-officine-panerai.html?mcubz=1