Καλησπέρα σε όλους,
νέο μέλος του forum από Αθήνα, Σας διαβάζω χρόνια και νομίζω ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή να προσθέσω ένα Panerai στην συλλογή μου.
Επισκέφτηκα την boutique όπου πέρα από την ευγένεια των υπαλλήλων δοκίμασα πολλούς κωδικούς.
Επισυνάπτω φώτο των κωδικών και παραθέτω εντυπώσεις:
1. PAM00753 τρομερό στο χέρι, ίσως μου εφάρμοζε περισσότερο από το καθένα και ένοιωσα σαν να το φοράω χρόνια. Πραγματικά τρομερή κάσα παρά το μέγεθος της. Καρπός 18,5 εκ.
2. PAM01312 ωραία η σατινέ κάσα αλλά νομίζω ότι σε σχέση με τα υπόλοιπα δεν μου καθόταν καλά στο χέρι.
3. PAM00915 νομίζω overall το καλύτερο λόγω κουρδιστής 8ήμερης και sandwich dial. Επίσης καλύτερη αίσθηση απο το 1312 στο χέρι και full γυαλισμένη κάσα. Θα προτιμούσα ίσως το σατινέ του 1312 αλλά δεν
με χαλάει.
4. California απλά το αναφέρω ίσως είναι λίγο υπερβολικό για τα γούστα μου όντας 47αρι , για πρώτο panerai.
5. PAM01662 συγκλονιστικό οπτικά και ως αίσθηση στο χέρι αλλά όχι για πρώτο Panerai.
Άρα έχοντας όλα αυτά στο μυαλό μου και όντας έτοιμος να χτυπήσω το 915 έχω αρχίσει εδώ και 2 μήνες να ψάχνω ένα 233....Δεν μοορώ να το εξηγήσω απλά θέλω αυτό να είναι το πρώτο μου panerai και αν γίνεται καινούριο (νομίζω ότι είναι discontinued)
Tο θέμα είναι ότι δεν έχω καταφέρει να βρω κάποιο (εξαπατήθηκα κιόλας) και αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα.
Μιχάλη ως προς το 915 ψηφίζω ναι. Νομίζω έχει σχεδόν όλα όσα ψάχνει κάποιος από ένα panerai.
Καλή συνέχεια σε όλους

Το πρωτο...
Το πρωτο...

Το πρωτο...
Το πρωτο...

Το πρωτο...
Το πρωτο...

Το πρωτο...
Το πρωτο...