Αποστολέας Θέμα: Δοκιμές  (Αναγνώστηκε 24627 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Paneristi Team
  • Paneristi Egiziano
Απ: Δοκιμές
« Απάντηση #90 στις: Ιουνίου 02, 2020, 10:13:02 μμ »
Δημητρη η αληθεια ειναι πως το ποστ αυτο, αφενος ειναι μια γραπτη εκφραση των σκεψεων μου αλλα θα ηθελα να ειναι κι ενα εναυσμα ρολογοκουβεντας.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Εχω την ιδια ακριβως αποψη για τη στοχευση της Πανεραι.
Τοσο η τιμολογιακη της πολιτικη οσο και πολλα απο τα νεα της προιοντα ειναι εκτος πανεριστικης φιλοσοφιας.
Ευτυχως υπαρχουν ακομα σημαντικα μοντελα που δυνανται να απασχολησουν τον κανονικο πανεριστα.
Βεβαια δυστυχως ολα χρειαζονται σε μια εταιρεια για να επιβιωσει η να μεγαλωσει, οσο κι αν δεν μας αρεσει.
Και απ οτι φαινεται καταφερνει να τραβηξει και καινουριο κοινο.

Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

_batman_

• Επισκέπτης
« Απάντηση #91 στις: Ιουνίου 02, 2020, 10:16:23 μμ »
Μήτσο, εσύ τις δοκιμές σου τις έχεις κάνει?
Υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα refs.

Για δοκιμές δε μπορώ να πάω ντρέπομαι!!
Οι μόνες δοκιμές που είχα κάνει ήταν στο φίλο Νίκο και αυτές 2 με 3 φορές που ήθελα με ηρεμία να δω το panerai πως μου κάθεται...
Και μια φορά στο the golden που δοκίμασα το military 372 aka 673

Αυτές πρέπει να είναι όλες και όλες!  :)

_batman_

• Επισκέπτης
« Απάντηση #92 στις: Ιουνίου 02, 2020, 10:20:33 μμ »
Τοσο η τιμολογιακη της πολιτικη οσο και πολλα απο τα νεα της προιοντα ειναι εκτος πανεριστικης φιλοσοφιας.
Ευτυχως υπαρχουν ακομα σημαντικα μοντελα που δυνανται να απασχολησουν τον κανονικο πανεριστα.
Βεβαια δυστυχως ολα χρειαζονται σε μια εταιρεια για να επιβιωσει η να μεγαλωσει, οσο κι αν δεν μας αρεσει.

Σπύρο δεν είναι έτσι μόνο η Panerai...

Γενικώς όλοι εμείς στα φόρα νομίζω ότι όσο πιο παλιό το ρολόι τόσο πιο ποθητό!!
Και μπορεί να μη φταίει η εταιρία που αλλάζει αλλά εμείς που έχουμε χαλάσει τόσες ώρες διαβάζοντας για τα παλιά μοντέλα και δεν μπορούμε εύκολα να δεχτούμε τα νέα...
Πάντως εγώ από την παρουσίαση εντυπωσιάστηκα και χάρηκα!!
Η τιμή δυστυχώς είναι ένα θέμα! Αλλά πάντα ήταν νομίζω!

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Paneristi Club
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #93 στις: Ιουνίου 02, 2020, 10:23:22 μμ »

Σπύρο νομίζω πως όλοι συμφωνούσαμε πως έπρεπε να λιγοστέψουν τα μοντέλα.
Όμως η κατάργηση σχεδόν όλων των κουρδιστών, και το λανσάρισμα πολλών "εξωτικών" αυτομάτων δεν κινείται σε αυτή τη λογική.

Μη ξεχνάμε πως εν μια νυκτί εξαφάνισαν και τη κατηγορία των SE, κάτι που θα βοηθούσε.
Ας έκαναν ότι κάνουν, αλλά να έβγαζαν και 3-4 μοντέλα SE κάθε χρόνο με γνώμονα το DNA.
Once a Paneristi, always a Paneristi

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Paneristi Club
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #94 στις: Νοεμβρίου 10, 2023, 02:44:26 μμ »
Καιρό με "τρώει" να πάρω ένα ακόμη Panerai.
Βέβαια υπάρχουν κι άλλοι στόχοι και βρίσκομαι συνεχώς σε μια εσωτερική μάχη με τον εαυτό μου, καθώς δεν θέλω να κάνω συλλογή ρολογιών αλλά να έχω ρολόγια που θα φοράω.

Η συμμετοχή στη PDay, με "ζεσταίνει" πάντοτε και σε συνδυασμό με το ότι έχω πάρει και μια καλή ιδέα από τα ρολόγια που θα παρουσιαστούν το 2024, νομίζω ότι αν βρεθεί κάτι που να ταιριάζει στα θέλω μου θα κάνω κίνηση.

Δοκίμασα πρόσφατα τα παρακάτω, μπορώ να πω οτι το 557 μπήκε στο κάδρο ενώ δεν ήταν ποτέ μέσα στις επιλογές...

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231007/98c747babdd1cbb9ea70f1757aed7a2c.jpg
Δοκιμές
Δοκιμές

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231007/5a6b82bca66c9fafec759d0d763a25fc.jpg
Δοκιμές
Δοκιμές

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20231007/a8eb6867bc32c9027d1e23be83b8f317.jpg
Δοκιμές
Δοκιμές

Ποια είναι τα δεδομένα λοιπόν.
Θέλω 47αρι, κουρδιστό, Luminor ή Radiomir 1940.
Από 47mm, είχα μόνο το 372 που είναι ρολογάρα. Το πούλησα κι έκανα συνολικά πολύ κακή επιλογή τότε, όμως αυτό είναι άλλη ιστορία.
Το 372 μου αρέσει πολύ, όμως δεν είναι στις πρώτες μου επιλογές αυτή τη στιγμή.
Δεν θα πάω σε καινούριο μοντέλο, θα προτιμήσω κάτι παλιότερο και ίσως να βρεθεί και nos. Τόσο αισθητικά, όσο και τιμολογιακά, είμαι περισσότερο της εποχής Bonati.
Θα προτιμήσω SE ή LE από ένα μοντέλο regular production, όμως κι αυτό σχετικό είναι.

Νομίζω ότι επιστρέφω στα δεδομένα που έθεσα πρώτα και βασικό ρόλο σε επικείμενη αγορά θα παίξει η καλη τιμή από τη στιγμή που που βρεθεί κάποιο ρολόι που με ενδιαφέρει, πλήρες και σε καλή κατάσταση.
Παράθεση
Θέλω 47αρι, κουρδιστό, Luminor ή Radiomir 1940.

Αποσυνδεδεμένος PAM13

• Paneristi Club
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #95 στις: Νοεμβρίου 11, 2023, 01:13:25 μμ »
Καλά το πας.
Δοκιμές
Δοκιμές
Δοκιμές
Δοκιμές
Δοκιμές
Δοκιμές
Δοκιμές
Δοκιμές
Δοκιμές

Να πάρεις… μια ζωή την έχουμε.
Δοκιμές
Δοκιμές
Δοκιμές
Δοκιμές

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος DIMOS

• Paneristi Club
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #96 στις: Νοεμβρίου 11, 2023, 08:16:50 μμ »
Στράτο το σκεπτικό σου το βρίσκω πολύ σωστό  :m0121:
Απ' την στιγμή πού έχεις 44αρι,  θες ένα 47αρι... Το 557 είναι πολύ ωραίο καί σου πάει πολύ.... :m0123:
Μην το σκέφτεσαι πολύ... :m0125: :m0125:

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Paneristi Club
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #97 στις: Νοεμβρίου 11, 2023, 10:10:41 μμ »
Βρε καλά το πάω, αλλά τα σκέφτομαι πολύ αυτά... :D
(για να απαντήσω και στους 2)

Ένας λόγος που αργώ, είναι ότι μου έχει γίνει δύσκολο να αποχωρίζομαι και θέλω να κάνω μια επιλογή συνετή και σωστή  για να είναι κάτι που θα μείνει κι όχι κάτι που θα έρθει για να ικανοποιήσει τη "δίψα" της προσθήκης και σύντομα θα μείνει στην άκρη.

Αποσυνδεδεμένος PAM13

• Paneristi Club
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #98 στις: Νοεμβρίου 12, 2023, 12:09:14 μμ »
Αν δεν ζήσεις λίγο  με το ρολόι (τουλάχιστον καμία 10 αρια μέρες. ) δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα. Προσωπικά Ρολογια που είχα ως φοβερά, από κοντά ήταν λιγότερο ωραία (στα γούστα μου) και αλλά που πήρα γιατί απλά βρέθηκαν μπροστά μου και μπορούσα τα ερωτεύτηκα. Βέβαια δεν είναι ο κανόνας αυτός.
Δοκιμές
Δοκιμές
Δοκιμές
Δοκιμές
αν θες παραδείγματα σε πμ
Δοκιμές
Δοκιμές

Αποσυνδεδεμένος DIMOS

• Paneristi Club
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #99 στις: Νοεμβρίου 12, 2023, 12:32:49 μμ »
Βρε καλά το πάω, αλλά τα σκέφτομαι πολύ αυτά... :D
(για να απαντήσω και στους 2)

Ένας λόγος που αργώ, είναι ότι μου έχει γίνει δύσκολο να αποχωρίζομαι και θέλω να κάνω μια επιλογή συνετή και σωστή  για να είναι κάτι που θα μείνει κι όχι κάτι που θα έρθει για να ικανοποιήσει τη "δίψα" της προσθήκης και σύντομα θα μείνει στην άκρη.
Αποψη μου οτι το 557 δεν ειναι μια επιλογη απο διψα, αλλα περα για περα συνετη οπως λες και εσυ. :m0123:
Ειναι ενα απο τα ρολογια που μετα απο χρονια παλι θα το θες, παλι θα σου αρεσει και δεν θα εχει περασει η μπογια του. :m0121:
Αποψη μου ειναι αυτη, εσυ ξερεις καλυτερα. Ειναι ρολοι σαν το 372 που ειχες... Πολυ ομορφο κλασσικο Panerai .... Bonati εποχης....
Δεν ειναι Brabus η' κατι που θα το βαρεθεις ακι θα σου περασει .