Καιρό με "τρώει" να πάρω ένα ακόμη Panerai.
Βέβαια υπάρχουν κι άλλοι στόχοι και βρίσκομαι συνεχώς σε μια εσωτερική μάχη με τον εαυτό μου, καθώς δεν θέλω να κάνω συλλογή ρολογιών αλλά να έχω ρολόγια που θα φοράω.
Η συμμετοχή στη PDay, με "ζεσταίνει" πάντοτε και σε συνδυασμό με το ότι έχω πάρει και μια καλή ιδέα από τα ρολόγια που θα παρουσιαστούν το 2024, νομίζω ότι αν βρεθεί κάτι που να ταιριάζει στα θέλω μου θα κάνω κίνηση.
Δοκίμασα πρόσφατα τα παρακάτω, μπορώ να πω οτι το 557 μπήκε στο κάδρο ενώ δεν ήταν ποτέ μέσα στις επιλογές...

Δοκιμές
Δοκιμές

Δοκιμές
Δοκιμές

Δοκιμές
Δοκιμές
Ποια είναι τα δεδομένα λοιπόν.
Θέλω 47αρι, κουρδιστό, Luminor ή Radiomir 1940.
Από 47mm, είχα μόνο το 372 που είναι ρολογάρα. Το πούλησα κι έκανα συνολικά πολύ κακή επιλογή τότε, όμως αυτό είναι άλλη ιστορία.
Το 372 μου αρέσει πολύ, όμως δεν είναι στις πρώτες μου επιλογές αυτή τη στιγμή.
Δεν θα πάω σε καινούριο μοντέλο, θα προτιμήσω κάτι παλιότερο και ίσως να βρεθεί και nos. Τόσο αισθητικά, όσο και τιμολογιακά, είμαι περισσότερο της εποχής Bonati.
Θα προτιμήσω SE ή LE από ένα μοντέλο regular production, όμως κι αυτό σχετικό είναι.
Νομίζω ότι επιστρέφω στα δεδομένα που έθεσα πρώτα και βασικό ρόλο σε επικείμενη αγορά θα παίξει η καλη τιμή από τη στιγμή που που βρεθεί κάποιο ρολόι που με ενδιαφέρει, πλήρες και σε καλή κατάσταση.
Θέλω 47αρι, κουρδιστό, Luminor ή Radiomir 1940.