Αποστολέας Θέμα: Panerai Luminor Quaranta - Τα 40άρια  (Αναγνώστηκε 2229 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Paneristi Club
  • Paneristi Egiziano
Απ: Panerai Luminor Quaranta - Τα 40άρια
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουαρίου 02, 2022, 10:03:05 μμ »
Το πιστεύω κι εγώ αυτό, θα βγάλουν κι άλλα μοντέλα. Δυσκολο να αποσυρθούν, νομίζω θα μεγαλώσουν περαιτέρω τις επιλογές

Θα φανεί από την αποδοχή του αγοραστικού κοινού.

Για κάποιο λόγο φαντάζομαι ότι αυτά που κυκλοφόρησαν, αποσύρθηκαν και δεν έμεινε μόνιμη σειρά στα 40mm.
Ίσως βέβαια να οφειλόταν σε διαφορετική φιλοσοφία που είχε ο προηγούμενος CEO αλλά ίσως κι όχι.
Once a Paneristi, always a Paneristi

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Paneristi Team
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουαρίου 12, 2022, 03:14:22 μμ »
Σε συζητηση σημερινη με τον Νικο πληροφορηθηκα οτι οσα 40αρια ηρθαν πουληθηκαν αμεσα!!!
Ξεπουλησαν!!
Συμφωνα με τα λεγομενα του εχουν μεγαλη ζητηση.

Μαλιστα, ισως να ευθυνονται τα απονερα της συμπεριφορας της ρολεξ, μου ειπε οτι γενικοτερα η πανεραι ειναι σε μεγαλη ανοδο πωλησεων.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος Dimitris Real

• Paneristi 45mm
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουαρίου 12, 2022, 10:23:27 μμ »
Το δοκίμασα το 40αρι και είναι πολύ ωραίο, όπως και το 42αρι.
Εντάξει, οι Paneristi τα θέλουν μεγάλα αλλά στα μάτια του μέσου ρολογόφιλου, όπως εγώ, ένα φιλικό μέγεθος μπορεί να εκτιμηθεί πολύ πιο εύκολα.
Πολύ καλά κάνει η Panerai και δοκιμάζει μικρότερα μεγέθη και νομίζω ότι έτσι θα αποκτήσει μεγαλύτερο κοινό. Ένα πολύ όμορφο ρολόι, με ιδιαίτερο σχήμα και μοναδικά χαρακτηριστικά όπως το Panerai δεν είναι ανάγκη να είναι μεγάλο μόνο και μόνο λόγω ιστορίας και καταβολών. Με την ίδια λογική, όλες οι εταιρείες θα έπρεπε να βγάζουν ρολόγια κάτω των 36mm γιατί έτσι ήταν όλα τα ιστορικά τους θρυλικά μοντέλα.
Πιστεύω ότι θα πετύχει η νέα σειρά και θα ακολουθήσουν κι άλλες. Δεν βλέπω άλλον τρόπο για να μεγαλώσει αυτή η εταιρεία. Πρέπει να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτούς που τους αρέσουν τα Panerai αλλά δεν μπορούν να τα φορέσουν.