Αποστολέας Θέμα: "Άδικη ανησυχία"  (Αναγνώστηκε 720 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος DIMOS

• Paneristi Club
  • Paneristi Egiziano
"Άδικη ανησυχία"
« στις: Νοεμβρίου 23, 2021, 11:05:21 μμ »
Καλησπέρα στην παρέα.
Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μια μικρή ανησυχία που προέκυψε από το πουθενά, η οποία όμως ευτυχώς είχε αίσιο τέλος.
Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, πρέπει να σας πω ότι το 510 μου έπεσε από τα χέρια πριν από 3 μέρες. Με μια πρώτη ματιά όλα φαίνονταν μια χαρά μετά την πτώση.
Εχθές όμως θέλοντας να αλλάξω λουράκι, δυστυχώς δεν μπορούσα να ξεβιδώσω την μπαρετοβιδα...
Το πρωί λοιπόν σήμερα πήρα το ρολόι και το πήγα σε ένα απλό κατάστημα που έκανε και service. Δυστυχώς δεν κατάφερε να την ξεβιδωσει ούτε αυτός.
Πήρα τον Σπύρο τηλέφωνο και μου σύστησε να το πάω στο service του Καισαρη.
Εκει λοιπόν η κυρία Βίκυ (αφού της συστηθηκα σαν μέλος του Paneristi Hellas και φίλος του Σπύρου) πήρε το ρολόι μου, το έδειξε στα παιδιά του service και μου ζήτησαν λίγο χρόνο, περίπου 45 λεπτά.
Ρώτησα την κυρία Βίκυ αν θα έπρεπε να μείνει το ρολόι για service. Η απάντηση της ήταν πως το ρολόι θα πρέπει να κλείσει 5ετια για να πάει για service. Και αυτό το αναφέρω γιατί πολλοί από εμάς ρωτάμε και έχουμε απορία μετά από πόσο καιρό πρέπει να μπει για service ένα ρολόι.
Η εργασία λοιπόν ολοκληρώθηκε, το ρολόι ελέγχθηκε και είναι σε πολύ καλή κατάσταση και το σημαντικότερο είναι ότι δεν μου πήραν χρήματα. Ούτε καν το συζήτησαν.
Θα πρέπει να αναφέρουμε αυτή την άψογη αντιμετώπιση από μέρος του Καισαρη προς το paneristi Hellas και ειδικότερα στον Σπύρο. Η εμπειρία μου ήταν πολύ θετική, η εξυπηρέτηση άψογη και ειλικρινής γιατί θα μπορούσε να μου κρατήσει το ρολόι για service με το ανάλογο κόστος.
Αντιθέτως όμως λειτούργησαν πολύ επαγγελματικά και χωρίς καμία επιβάρυνση.

Αποσυνδεδεμένος PAM13

• Paneristi Club
  • Paneristi Egiziano
Απ: "Άδικη ανησυχία"
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 23, 2021, 11:22:25 μμ »
Να ναι καλά ο Σπυρος να Λες!!
"Άδικη ανησυχία"
"Άδικη ανησυχία"
"Άδικη ανησυχία"
"Άδικη ανησυχία"
"Άδικη ανησυχία"
"Άδικη ανησυχία"
"Άδικη ανησυχία"
"Άδικη ανησυχία"
"Άδικη ανησυχία"

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Centaur

• Paneristi Team
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 24, 2021, 10:33:51 πμ »
Τέλος καλό όλα καλά Δήμο. Εχουμε συνηθίσει από τις "ειδήσεις" και ακούμε μόνο δυσάρεστα, υπάρχουν πάντα σωστοί επαγγελματίες, τους βλέπω κάθε μέρα. Λίγο τύχη παραπάνω θέλουμε όλοι μας  :coolcheers:
From AB on 2020-07-20 16:18:
"Dear all Paneristi Hellas,
Let me say that I am emotion seeing what u did for this fantastic brand. Each detail is take inspiration from the story and from your passion. I will keep every think in my special memory.What to say? Well made, we’ll done well passion."

Αποσυνδεδεμένος dgl

• Paneristi Club
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 24, 2021, 11:55:21 πμ »
Τέλος καλό όλα καλά φίλε
"Άδικη ανησυχία"

Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk