Κατέβηκα στο κέντρο σήμερα για μια δουλειά και με αυτή την ευκαιρία είπα να αλλάξω μπαταρία στην ΑΕΚΑΡΑ μου!!

Μια αλλαγή μπαταρίας .....
Βλέπει το πανέρι ο μάστορας, μου λέει ψιλό γελώντας : “καλα ρολογια, αλλα εχουν κάποιο προβληματάκι με τη στεγανότητα. Αυτό εδώ ( και βγάζει ενα πανέρι απο το συρτάρι του) τρίτη φορα το σενιαρω, δεν το προσέχει καθόλου ο ιδιοκτήτης του και το βάζει στο νερό!!”
Στην απορία μου πως δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό και κατι άλλο γινεται, μου απαντά οτι μπορεί να αφήνει ανοικτό το crown guard . Στη δευτερολογία μου οτι ακομα και ετσι δεν περνάει νερό , μου λέει “μην επιμένεις, αφού το ρολοι έχει μονο μια φλάντζα στη κορόνα και αν δεν πιέζεται μπορεί να έχει διαρροή. Ορίστε, δες και μόνος σου”
Και μου δίνει το ρολοι.

Οπως το ειχα δει πριν απο απόσταση ειχα τις υποψίες μου, οταν ομως το έπιασα ήμουν σίγουρος οτι δεν αφήνει μπανάνα για μπανάνα.

Λέτε να κάνω λάθος; Ελπιζω να μη γελάστηκα, γιατι του το είπα και δεν το πίστευε.
Οπως μου είπε, το είχε αγοράσει για γνήσιο και μάλιστα το είχε πληρώσει αρκετά.
Τωρα πως συνδυάζεται γνησιότητα και συνεχόμενα προβλήματα στεγανότητας, τι να πω. Καθόλου δεν παραξενεύτηκε;
Μάλιστα για να του αποδείξω οτι ειναι χαζομάρες αυτα για το ανοικτό crown guard και τα σχετικα, του έδωσα το 389, με ανοικτό το cg αλλα και τραβηγμένη τη κορόνα για αλλαγή ώρας και τον προέτρεψα να το βάλει στο μηχάνημα να το μετρήσουμε.
Αποτέλεσμα : με ολα ανοικτά, ειναι στεγανό στις 5 ατμόσφαιρες!!