Αποστολέας Θέμα: Fake Panerais - Trolling Around  (Αναγνώστηκε 823 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Centaur

• Paneristi Team
  • Paneristi Egiziano
Fake Panerais - Trolling Around
« στις: Αυγούστου 21, 2020, 09:04:27 μμ »
Οσοι παρακολουθείτε γκρουπ στο facebook και όχι μόνο τύπου paneristi.com, paneristi, panerai club κτλ, θα έχετε προσεξει ότι καθημερινά ποστάρονται ερωτήσεις του στυλ: "έπεσε στα χέρια μου αυτό το Panerai, μπορειτε να μου πείτε αν ειναι γνήσιο;".

Τι πιστεύετε ότι πραγματικά συμβαίνει;

Εγώ θεωρώ ότι 7/10 αγορασαν μια μαϊμού και τεστάρουν τα νερά, κουτοπονηριά πείτε το.
Κάποιοι ελάχιστοι ίσως όντως το έχουν απορια γιατι δεν γνωρίζουν απο ρολόγια κτλ.
Καποιοι περισσότεροι σίγουρα τρολάρουν.
Μου ξεφεύγει κάποια κατηγορία; Οι Κινέζοι που τα φτιάχνουν πιστεύω ήδη ξερουν άριστα για το κάθε μοντέλο.

Σε κάθε περίπτωση είναι άξιο προσοχής το πόσο πολύ τσιμπάνε οι χρήστες και σχολιάζουν απο κάτω.
From AB on 2020-07-20 16:18:
"Dear all Paneristi Hellas,
Let me say that I am emotion seeing what u did for this fantastic brand. Each detail is take inspiration from the story and from your passion. I will keep every think in my special memory.What to say? Well made, we’ll done well passion."

Αποσυνδεδεμένος giannis3011

• Paneristi 45mm
Απ: Fake Panerais - Trolling Around
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 22, 2020, 09:42:45 πμ »
Η μονη κατηγορια που θα δικαιολογουσα ειναι αυτοι που οντως εχουν βρει καποιο ρολοι για πιθανη αγορα μεσω ιντερνετ απο αναξιοπιστη πηγη και μεσω φωτογραφιων προσπαθουν να το τεσταρουν...Βεβαια ειναι και πολλα τα καμπανακια απο τα οποια δειχνει μια ρεπλικα οπως πχ η  χαμηλοτερη τιμη,η μη υπαρξη χαρτιων,αναξιοπιστα προφιλ και παει λεγοντας...

Κατα τα αλλα ιστοριες τυπου το βρηκα στο flea market της γειτονιας μου(με 10 δολλαρια) η σε κανα ξεχασμενο ντουλαπι της πεθαμενης θειας μου πειτε μου: " ειναι αληθινο???" δε τις θεωρω ιδιαιτερα αξιοπιστες...Το πιθανοτερο ειναι αυτο που λες προσπαθουν να τεσταρουν αν οι υπολοιποι καταλαβουν τη ρεπλικα,κατι που θεωρω ιδιαιτερα δυσκολο μονο μεσω απο μια φωτογραφια...

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk