Αποστολέας Θέμα: CORONAVIRUS - Προστατεύστε τον εαυτό σας με RUBBER  (Αναγνώστηκε 896 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

_batman_

• Επισκέπτης
CORONAVIRUS - Προστατεύστε τον εαυτό σας με RUBBER
« στις: Μαρτίου 20, 2020, 01:57:53 μμ »
Panero-φίλοι μου,

Ζούμε πλέον στη εποχή του Κορωνοϊού ή αλλιώς Coronavirus

https://s3.amazonaws.com/scschoolfiles/1556/img_pd_134000_9xkqj2.jpg

Ο κόσμος αντιμετωπίζει μια νέα βιολογική απειλή, τον κοροναϊό και κανείς μας δεν είναι άνοσος. Ωστόσο, υπάρχει ένα πράγμα που ακούμε εκατομμύρια φορές πλέον μέσα στη μέρα, ΝΑ ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΣΥΧΝΑ

Μέχρι τώρα όλοι γνωρίζουν ότι πρέπει να πλένετε τα χέρια σας για τουλάχιστον 60 δευτερόλεπτα. Και αυτό γιατί το σαπούνι διασπά τη μεμβράνη των λιπαρών πρωτεϊνών του ιού που είναι αυτό που βοηθά τον ιό να προσκολλάται στο δέρμα μας με αποτέλεσμα το σαπούνι όπως είπαμε να το διασπά και έτσι ο ιός να φεύγει από το δέρμα μας. Έτσι στην πραγματικότητα, μια σταγόνα σαπουνιού με το νερό μπορεί να μας γλυτώσει αποτελεσματικά από πολλούς τύπους βακτηρίων και ιών.

https://ingolden.gr/in/wp-content/uploads/2014/09/pleno-sosta-ta-xeria-mou-ingolden.jpg

Εμείς όμως έχουμε συνέχεια στον καρπό μας το ρολόι μας, συγκεκριμένα το Panerai μας, που σχεδόν όλοι μας του έχουμε και αρκετά δέρματα για να το ταιριάζουμε που δυστυχώς δε τα βάζουμε καθόλου στο νερό...

Έτσι εδώ έρχεται αυτό το ποστ και η συμβουλή μου, αγαπητοί μου φίλοι Paneristes έως ότου αυτή η πανδημία του κοροναϊού είναι πλήρως περιορισμένη καλό είναι να αποχωριστούμε για λίγο τα δερμάτινα λουράκια μας και να τα αντικαταστήσουμε με rubber ή μπρασελέ.

Με αυτό τον τρόπο όταν πλένουμε τα χέρια μας, μπορούμε εύκολα να απολυμάνουμε το ανθεκτικό στο νερό Paneri μας, το οποίο διαφορετικά θα μπορούσε να γίνει μια καυτή εστία μικροβίων ειδικά με το δερμάτινο λουράκι του...

Αφήνουμε τα δέρματα λίγο στην άκρη...
PaneroRubber υπάρχουν πολλά και σε πολλά χρώματα!!
Ακόμα και ο νέος μπρασελές είναι πανέμορφος και ταιριάζει σε αρκετά μοντέλα!!

ΜΦΧ
Ένας καμένος μηχανικός

« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 20, 2020, 02:07:42 μμ από _batman_ »