Αποστολέας Θέμα: Paneristi & Alfisti  (Αναγνώστηκε 1019 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Paneristi Team
  • Paneristi Egiziano
Paneristi & Alfisti
« στις: Οκτωβρίου 13, 2019, 03:22:23 μμ »
Πριν απο καποια χρονια ειχα ποσταρει σε συγγενικο φορουμ  σχετικα με το παθος των alfisti & των paneristi.
Εχω πολυ προσφατη στο μυαλο μου την εμπειρια απο την P Day στο Amsterdam και το παθος που συναντησα απο ολους τους συμμετεχοντες, ηρθε και η σημερινη ετησια συναντηση των ιδιοκτητων Alfa Romeo, οπου πανω απο 100 αυτοκινητα και πολυς κοσμος , ανδρες, γυναικες, μπαμπαδες με τα παιδια τους, οικογενειες,  δημιουργησαν μια πολυ ζεστη ατμοσφαιρα , οποτε αναρωτιεμαι και παλι. Ειναι τυχαιο; ;)

H παλια αναρτηση..

..Ειναι τα πανερια τα καλυτερα ρολογια;τα πιο καλοκατασκευασμενα; τα πιο ακριβη; E! ακομα κι εγω …... οχι θα απαντησω. ;)
Lange,AP, Rolex,IWC,Patek Philippe,Jaeger lecoultre,Zenith,Omega,Breitling,και πολλες αλλες,ειναι εταιρειες με ονειρικα ρολογια,ρολογια που αποτελουν το ιερο δισκοποτηρο για πολλους ρολογοφιλους σε ολο τον κοσμο.

Ειναι οι Alfa Romeo τα καλυτερα αυτοκινητα;τα πιο στιβαρα;τα πιο γρηγορα;E! ακομα κι εγω…..οχι θα απαντησω ;) (στο τετραγωνο).
Mercedes,BMW,Jaguar,Porsche,Aston Martin,FORD,VW,RR,Ferrari,Lambo και πολλες αλλες,ειναι εταιρειες με ονειρικα αυτοκινητα,supercars,αυτοκινητα που ολοι θα ηθελαν να οδηγησουν και να παρκαρουν στο γκαραζ τους.

Τι κοινο λοιπον εχουν τα πανερια και οι Alfitses, περαν του οτι δεν ειναι η κορυφη στο ειδος τους;  ::)

Το παθος ρε παιδια που διακρινει τους ''υποστηρικτες'' τους, την τρελλα που καυβαλανε οι ''οπαδοι'' τους!!

Paneristi & Alfisti !!!

Η τρελλα (με την καλη εννοια  ;) ) σε ολη της τη μεγαλοπρεπεια!!!
Παθος που δεν εμφανιζεται σε αλλα, καλυτερα, ''προιοντα'', τα οποια αντιμετωπιζονται με την πραγματικη τους υποσταση, δηλ. σαν προιοντα.
Σε αντιθεση οι απανταχου paneristi & alfisti λατρευουν τα παιχνιδια τους, δημιουργουν σχεση ζωης μ αυτα, ειναι κομματι τους.
Ισως ευθυνεται το γεγονος οτι και οι δυο εταιρειες προερχονται απο μεσογειακη χωρα με εντονο ταπεραμεντο, ανθρωπους με παθος, ανθρωπους τελειως διαφορετικους απο τους ψυχρους δυτικοευρωπαιους.
Ισως εχουν κάτι ιδιαίτερο σαν προϊόντα, ισως .......κι εγω δεν ξερω τι.
Any way, οτι και αν συμβαινει, ειμαι χαρουμενος που μπορω να πω:

Forza Alfa Romeo-Viva Panerai!!!
Viva Panerai-Forza Alfa Romeo!! ....

Μετα απο καποια χρονια λοιπον μπορω να πω οτι εξακολουθω να το πιστευω, οτι αυτη η τρελα ολο και μεγαλωνει και at the end of the day χαιρομαι που την κουβαλαω κι εγω!!!! ;) :happy:
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος vero

• Paneristi 45mm
Απ: Paneristi & Alfisti
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 13, 2019, 03:42:28 μμ »
Γνώριμο στυλ των Ιταλών,και των Ιταλοφιλων το πάθος.
Κάντο με παθος και ας είναι λάθος.
Οι γείτονες παθιάζονται με το οτιδήποτε,με τον καφέ,με το φαγητό,με το ποδόσφαιρο,με τα αυτοκίνητα με τα πάντα.
Λογική εξέλιξη λοιπόν αυτό το πάθος να υπάρχει και στα panerai .
Οπως είπες , ούτε οι Αλφα ούτε τα panerai είναι είναι τα καλύτερα στον τομέα τους, έχουν όμως αμφότερα αυτό το κάτι που σε μαγνητίζει και κόλλας.
Alfa virus το λένε.
Τώρα υπάρχει και ο pam virus .

Στάλθηκε από το Redmi Note 5A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος achilleas3

• Paneristi 47mm
Απ: Paneristi & Alfisti
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 10, 2020, 11:50:42 μμ »
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200310/ac786f7e4d7fafeadd8c1a2cfd53ccaf.jpg
Paneristi & Alfisti
Paneristi & Alfisti

Sent from my iPhone  using Tapatalk