Αποστολέας Θέμα: CentaurStraps  (Αναγνώστηκε 6934 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Centaur

• Paneristi Team
  • Paneristi Egiziano
CentaurStraps
« στις: Αυγούστου 30, 2019, 01:44:38 μμ »
Ένα καινούριο ξεκίνημα για μένα γίνεται σιγά σιγά πραγματικότητα. Μετά από περίπου 5 χρονια απουσίας απ'την κατασκευή λουριών, επανέρχομαι στην αγαπημένη μου ασχολία. Πλεον θα προσπαθήσω να το κάνω επαγγελματικά, δεν ξέρω αν μου βγει ή οχι αλλα θα προσπαθήσω.

Εδώ και 2 μήνες περιπου άρχισα να ασχολούμαι εντατικά με τα αγαπημένα μου δέρματα. Ταυτόχρονα σχεδίαζα και την ιστοσελίδα μου, που θα λειτουργεί και ως ηλεκτρονικό κατάστημα. Προς το παρόν υποστηρίζει την αγορά με την χρήση Paypal. Αργότερα ίσως προσθέσω και άλλες μεθόδους πληρωμής.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο βασικές κατηγορίες λουριών, η Urban Line με λουράκια για κάθε μέρα και σε ιδιαίτερα χρώματα και η Vintage Line με λουράκια πιο ιδιαίτερα όπως καταλαβαίνετε. Προσπάθησα να κρατήσω τις τιμές όσο πιο χαμηλά μπορούσα ώστε να είναι βιώσιμο αυτό που θα κάνω.

Σε ότι αφορά την ποιότητα κατασκευής, τα παρελκόμενα κτλ, δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω, θα κριθώ από σας.

Τα εγκαίνια, αν μπορω να το πω έτσι, του ηλεκτρονικού μου καταστήματος είναι αύριο Σάββατο 31 Αυγουστου 2019 και θα χαρώ να ρίξετε μια ματιά και να μου πείτε την γνώμη σας.

Επίσης απο αύριο και για μια βδομαδά, θα υπάρχει μια μεγάλη εκπτωση γνωριμίας της ταξης του 25%.

Τέλος θα ήθελα να πω ότι για το Paneristi Hellas φυσικά και θα υπάρχει μια συνεχόμενη έκπτωση που θα ανανεώνεται κάθε χρόνο. Περισσότερα για αυτό θα πω απο βδομάδα.

Η ιστοσελίδα μου είναι: https://centaurstraps.com και θα είναι διαθέσιμη απο αύριο.

Τα τελευταία νέα μου μπορείτε να τα μαθαίνετε είτε απο την σελίδα μου στο facebook:
https://www.facebook.com/centaurstraps.page/

είτε απ'τον λογαριασμό μου στο Instagram:
https://www.instagram.com/centaurstraps/

Να 'στε όλοι καλά,
Κώστας

https://i.postimg.cc/fbLDWSNg/P0vv-Kxj-ROKq-0-ZSDt2-Sw-thumb-41f0.jpg
CentaurStraps
CentaurStraps
From AB on 2020-07-20 16:18:
"Dear all Paneristi Hellas,
Let me say that I am emotion seeing what u did for this fantastic brand. Each detail is take inspiration from the story and from your passion. I will keep every think in my special memory.What to say? Well made, we’ll done well passion."

Αποσυνδεδεμένος DIMOS

• Paneristi Club
  • Paneristi Egiziano
Απ: CentaurStraps
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 30, 2019, 04:54:50 μμ »
Κώστα σου εύχομαι τα καλύτερα... να σου πάνε όλα όπως τα έχεις σχεδιάσει...  :coolcheers:Κάθε τι που κάνεις με μεράκι και αγάπη όπως εσύ είναι σίγουρο ότι θα πετύχει... :m0121:
Καλή αρχή!! Απο αύριο θα μπω να σου παραγγείλω!! Σίγουρα θα έχεις την στήριξη του forum... :m0123: :m0123:

Αποσυνδεδεμένος Centaur

• Paneristi Team
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 30, 2019, 06:09:53 μμ »
Κώστα σου εύχομαι τα καλύτερα... να σου πάνε όλα όπως τα έχεις σχεδιάσει...  :coolcheers:Κάθε τι που κάνεις με μεράκι και αγάπη όπως εσύ είναι σίγουρο ότι θα πετύχει... :m0121:
Καλή αρχή!! Απο αύριο θα μπω να σου παραγγείλω!! Σίγουρα θα έχεις την στήριξη του forum... :m0123: :m0123:

Δήμο σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Κάθε αρχή και δύσκολη αλλά υπάρχει μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνω, εκει στηρίζομαι.  :coolcheers:
Let me say that I am emotion seeing what u did for this fantastic brand. Each detail is take inspiration from the story and from your passion. I will keep every think in my special memory.What to say? Well made, we’ll done well passion."

Αποσυνδεδεμένος PAM13

• Paneristi Club
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 30, 2019, 06:15:12 μμ »
Καλή αρχή και πάλι Κωστα. !!! Όλα θα πάνε καλά. Και αν κρίνω από το λουράκι που έφτιαξες για το Σπυρο και το bronzo δεν θα προλαβαίνεις τις παραγγελίες.
Θα μπω αύριο να διαλέξω!!! Και πάλι καλή αρχή!!!
 :happy: :coolcheers: :happy:

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Paneristi 47mm
    • oraservice
« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 30, 2019, 06:24:13 μμ »
Κωστα να σου ευχηθω καλη αρχη.
Ευχωμαι να σου πανε ολα οπως τα εχεις σχεδιασει.

Αποσυνδεδεμένος Centaur

• Paneristi Team
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #5 στις: Αυγούστου 30, 2019, 06:39:05 μμ »
Καλή αρχή και πάλι Κωστα. !!! Όλα θα πάνε καλά. Και αν κρίνω από το λουράκι που έφτιαξες για το Σπυρο και το bronzo δεν θα προλαβαίνεις τις παραγγελίες.
Θα μπω αύριο να διαλέξω!!! Και πάλι καλή αρχή!!!
 :happy: :coolcheers: :happy:

Παναγιώτη σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχες! Μακαρι να πάνε όλα καλα  :m0123:

Αποσυνδεδεμένος Centaur

• Paneristi Team
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #6 στις: Αυγούστου 30, 2019, 06:40:00 μμ »
Κωστα να σου ευχηθω καλη αρχη.
Ευχωμαι να σου πανε ολα οπως τα εχεις σχεδιασει.

Άρη σε ευχαριστώ πολύ, αυτό εύχομαι κι εγώ. Ο χρόνος θα δείξει  :m0121:

_batman_

• Επισκέπτης
« Απάντηση #7 στις: Αυγούστου 30, 2019, 06:43:51 μμ »
Φίλε για πάρτη σου θα γίνω συλλέκτης λουριων χωρίς το ρόλοι!!! Χαχαχαχα Καλή αρχή Κώστα ότι χρειαστείς εδώ είμαι! Όλα θα πάνε καλά!!

Sent from Huawei P8 using Tapatalk Pro

Αποσυνδεδεμένος aris2176

• Paneristi Egiziano
« Απάντηση #8 στις: Αυγούστου 30, 2019, 06:44:15 μμ »
Κωστή μου η επιτυχία είναι δεδομένη! Όχι μόνο στα λουριά αλλά και με ότι έχεις καταπιαστεί !! Keep walking my friend! Sky is the limit!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Centaur

• Paneristi Team
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #9 στις: Αυγούστου 30, 2019, 07:05:37 μμ »
Φίλε για πάρτη σου θα γίνω συλλέκτης λουριων χωρίς το ρόλοι!!! Χαχαχαχα Καλή αρχή Κώστα ότι χρειαστείς εδώ είμαι! Όλα θα πάνε καλά!!

Sent from Huawei P8 using Tapatalk Pro

Δημήτρη σε ευχαριστώ αρχηγέ μου, είσαι δύναμη!  :m0121: