Αποστολέας Θέμα: Η πανερο-διαδρομη μου!!  (Αναγνώστηκε 25636 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Paneristi Team
  • Paneristi Egiziano
Απ: Η πανερο-διαδρομη μου!!
« Απάντηση #50 στις: Αυγούστου 14, 2019, 07:56:27 μμ »
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190814/a8c4b306fb10d588d4a66dc542be59bf.jpg
Η πανερο-διαδρομη μου!!
Η πανερο-διαδρομη μου!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Paneristi Team
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #51 στις: Αυγούστου 19, 2019, 07:53:16 μμ »

https://i.ibb.co/48WfvW2/IMG-E7134.jpg
Η πανερο-διαδρομη μου!!
Η πανερο-διαδρομη μου!!

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Paneristi Team
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #52 στις: Αυγούστου 19, 2019, 11:56:46 μμ »
Μερικες σκεψεις, προβληματισμοι, διαπιστωσεις, συναισθηματα σχετικα-κυριως- με τα πανερια μου,  ατακτως ερριμμενα.

Εχουν περασει καμμια δεκαρια απο τα χερια μου.
Δεν ηταν ερωτας με την πρωτη ματια, με την εννοια οτι αρχικα, δεν προχωρησα στην αποκτηση καποιου πανεριου.
Και μαλιστα αργοτερα, αν θυμαμαι καλα, καπου στο 2006, προτιμηθηκε αλλο ρολοι αντι για πανερι-ferrari.
Καποια στιγμη ομως εγινε το πρωτο βημα και εξελιχθηκε σε πολυ μεγαλη αγαπη.
Απο τα ρολογια που ηρθαν στα χερια μου μεχρι στιγμης εχουν φυγει 3.
Pam 000, ενα απολυτο πανερι, ιδιαιτερα ποθητο, που η δικαιολογια που το εδωσα ηταν οτι αφου εχω το pam 001 Firenze, δεν μου χρειαζεται.
Μετα απο καιρο ομως εφυγε και το Firenze, οπως εφυγε και το πρωτο μου πανερι, το 359.
Πολλα απο τα πανερια μου δεν τα εχω/ειχα φορεσει σχεδον καθολου.
Καποια αλλα μπηκαν στο ροτεισον μετα απο λιγο η περισσοτερο καιρο.
ΕΝΑ ομως μονο φορεθηκε αμεσως με την αγορα του και εφυγα με αυτο απο το μαγαζι. Το μπρονζο!!!!!
Τυχαιο που ολα οσα εφυγαν ειναι 44αρια;
Τυχαιο που τα αγαπημενα μου ειναι 47αρια;
Τυχαια που εχει μεινει μονο ενα 44αρι στο μαντρι, το pam911, το οποιο λογω της ιδιαιτεροτητας του ειναι σημαντικο και δεν θελω να το δωσω;
Απο την ημερα που ηρθε το 671, το φοραω συνεχεια, δεν εχει βγει απο το χερι μου, παρα μονο για πολυ λιγο.
Το προηγουμενο καθημερινο μου ρολοι, το 389, ηταν κι αυτο submersible.
Aπο σημερα θα ειναι η πρωτη φορα που θα αποχωριστω το μπρονζο μου και για ολη την εβδομαδα θα φοραω αυτο, αφου προτιμησα για το υπολοιπο των διακοπων μου να μην εχω την εννοια των 2 ρολογιων, αλλα και ταυτοχρονα την ευκολια μου στην αλλαγη λουριων κλπ.
Ετοιμο το σετακι ;)

https://i.postimg.cc/fW68ZKtP/IMG-E7132.jpg
Η πανερο-διαδρομη μου!!
Η πανερο-διαδρομη μου!!

Σκεφτομαι οτι πρεπει να δωσω κανενα ακομα, γιατι το μπρονζο εκτος απο πανεμορφο ηταν και ακριβουτσικο.
Ευτυχως δεν εκανα το λαθος να δωσω το 605, αν και εφτασα πολυ κοντα. Τωρα που το σκεφτομαι, θεωρω οτι θα ηταν μεγαλη βλακεια.
Ποιο μου αρεσει πιο πολυ απο τα πανερια μου; Εαν πρεπει να διαλεξω μονο ενα, νομιζω οτι δεν θα δυσκολευτω πολυ.

https://i.postimg.cc/zXzVLmgH/IMG-E5853.jpg
Η πανερο-διαδρομη μου!!
Η πανερο-διαδρομη μου!!

Μπορει το 605 να ειναι πιο elegant, ισως πιο ομορφο η εστω εξ ισου ομορφο, 

https://i.postimg.cc/s2rFXzMt/IMG-7780.jpg
Η πανερο-διαδρομη μου!!
Η πανερο-διαδρομη μου!!

αλλα το μπρονζο εχει το κατι διαφορετικο.
Εχω την αισθηση οτι ζει μαζι μου, μεταβαλλεται και σε μεγαλο βαθμο η αιτια ειμαι εγω, ειναι... ειναι... ειναι.. πολλα πραγματα!!!!
Ποιο να δωσω, που ολα τα ποναω!!
Και αυτη η πανεραι δεν με αφηνει στην ησυχια μου, βγαζει τοσα νεα μοντελα που μου αρεσουν, που δεν ξερω τι να κανω.
Περασε απο το μυαλο μου να παρω και το νεο μπρονζο, το 968, τοσο εχω χαζεψει με το μπλε!!!
Μηπως πρεπει να κατσω στα αυγα μου, να ηρεμησω;
Θεωρω οτι καλα ειμαι μεχρι εδω.
Οι συμβουλες αρκετες.....
 < Χανουν την αξια τους τα πανερια, θα σου μεινουν στο χερι, θα χασεις τα χρηματα σου!! >
Πρεπει να με νοιαζει αραγε; Ειναι ετσι τα πραγματα; Πρεπει να το δω εμπορικα το θεμα;
Και αν ειναι ετσι, γιατι μεχρι τωρα δεν ειμαι χαμενος ;
Ωραιο το BMG, αλλα και τα καινουρια συλλεκτικα submersibles. Αλλα και πολυ ακριβα!!
Ολα καλα λοιπον.
Η αγαπη μου γι αυτα τα ρολογια  ειναι οντως μεγαλη.
Χαιρομαι που εχω κοντα μου φιλους που τ αγαπανε το ιδιο η και περισσοτερο.
Χαιρομαι που στησαμε το Paneristi Hellas και μπορουμε να μιλαμε γι αυτα και να επικοινωνουμε.
Σκεφτομαι ποια θα πρεπει να ειναι η επομενη κινηση μου και δεν μπορω να τη βρω.

Ευχαριστω για την κατανοηση σας να ακουσετε τις -μπερδεμενες ομολογω- σκεψεις μου.

_batman_

• Επισκέπτης
« Απάντηση #53 στις: Αυγούστου 20, 2019, 09:52:21 πμ »
Γιατρέ καλημέρα!! Κοίτα αν θυμάμαι καλά αυτά που έχεις θα σου πω την άποψη μου...

911, δε το πειράζεις μένει όπως έχει! Οι λόγοι πολλοί αν θες τους συζητάμε έναν έναν

605, όπως είπες ότι πιο όμορφο κυκλοφορεί για καρπό αυτή τη στιγμή, δε το πειράζεις, οι λόγοι πολλοί και για αυτό

ΜΜ, limited δε το πειράζεις, εκτός από πανέμορφο απλά δε το πειράζεις

Μπρονζο, δε το πειράζεις...

Subm, απίστευτο ρόλοι και εφόσον σου έχει κάτσει τόσο καλά εννοείται ότι δεν, για μένα αν θα το έδινες θα ήταν μόνο για το νέο που είναι πιο λεπτό και πιο ισορροπημένο στο μάτι, αλλά στη θέση σου δε θα το έκανα γιατί με τον καρπό που έχεις δείχνει φανταστικό το ήδη υπάρχον!!

Σοκολάτα, όμορφο ναι, υλικά ναι, αλλά δε μ'αρέσει στον καρπό σου, είναι το μόνο ρόλοι από τη συλλογή σου που μπορείς να δώσεις εύκολα...

Μόνο τη σοκολάτα θα έδινα στη θέση σου τίποτα άλλο... τα υπόλοιπα είναι ένα και ένα...

Έχω την εντύπωση ότι η εταιρία θα κάνει βουτιά... το γιατί μόλις βρω χρόνο θα ανοίξω ένα θέμα να το μιλήσουμε! Όχι ότι αλλάζει κάτι αυτό, απλά είναι η εκτίμηση μου αυτή, και ίσως βοηθήσει αρκετούς νέους να αγοράσουν γι'αυτό το αναφέρω!

Sent from Huawei P8 using Tapatalk Pro

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Paneristi 47mm
    • oraservice
« Απάντηση #54 στις: Αυγούστου 20, 2019, 10:28:11 πμ »
Σκεφτομαι ποια θα πρεπει να ειναι η επομενη κινηση μου και δεν μπορω να τη βρω.

Ευχαριστω για την κατανοηση σας να ακουσετε τις -μπερδεμενες ομολογω- σκεψεις μου.
Σπυρο καλημερα.
Προσπαθησα να ακολουθησω τις σκεψεις σου.
Δυσκολη η επομενη σου κινηση.

Αποσυνδεδεμένος Centaur

• Paneristi Team
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #55 στις: Αυγούστου 20, 2019, 12:13:52 μμ »
Σπύρο κάνε ό,τι γουστάρεις και ό,τι σε ευχαριστεί. Για μένα το 605 είναι να το ανοιγεις να το χαϊδευεις και χαζεύεις και να το φυλάς μετα σαν διαμάντι. Και η φωτογραφία με την λουπα που έβαλες το αντιπροσωπεύει 1000%. Το μπρόνζο είναι να το χτυπάς με το σφυρί και να ζεις μαζί του. Διαφορετικές φάρες αλλα τόσο όμορφα και τα 2.

Με λίγα λόγια σου χώρισα σε 2 κατηγορίες τα ρολόγια που έχεις και θα πάρεις, αυτά για τα σαλόνια και αυτά για τα αλώνια. Είναι και τα 2 εξίσου σημαντικά.  :m0121: :m0121: :m0121:
From AB on 2020-07-20 16:18:
"Dear all Paneristi Hellas,
Let me say that I am emotion seeing what u did for this fantastic brand. Each detail is take inspiration from the story and from your passion. I will keep every think in my special memory.What to say? Well made, we’ll done well passion."

Αποσυνδεδεμένος vero

• Paneristi 45mm
« Απάντηση #56 στις: Αυγούστου 20, 2019, 12:57:34 μμ »
Σε τέτοια ερωτήματα/διλήμματα δεν υπάρχει σωστό ή λαθος.
Είμαστε 100 άτομα εδω 100 διαφορετικές απόψεις θα γραφτούν και αυτό είναι λογικό γιατί ο καθένας μας είναι διαφορετικός.
Άλλος θέλει μεγάλη συλλογή, άλλος θέλει μικρότερη.
Άλλος θελει απο διαφορες μάρκες ρολογιών άλλος απο μία (καλή ώρα
Η πανερο-διαδρομη μου!!
)
Είναι ενα χόμπι ένα πάθος μια απόλαυση της ζωής,δεν χωραει και πολύ λογική σε αυτό.
Φυσικά στο μετρό του δυνατού έτσι , γιατί και εγω θέλω το scienzato αλλα θα πρέπει να δουλέψω 3 ζωές.
Πας μέχρι εκεί που φτάνεις οικονομικά και μετά αναλαμβάνει η καρδιά.
Αν σου αρέσει ένα ρολόι ακόμα και αν δεν το φοράς κρατά το, γιατί πολύ απλά σου αρέσει.
Αργοτερα μπορεί να θες να το φορέσεις και να κοπανας το κεφάλι σου στο τοίχο που το εδωσες με την δικαιολογία"δεν είχε χρόνο στον καρπό μου".
Κράτα αυτά που σου αρέσουν , ακόμα και αν δεν τα φοράς.
Δες τι δεν σου αρέσει,και κατ'επεκταση δεν φορας πουλά το και πάρε κάτι που θα σου αρέσει.
Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο

Στάλθηκε από το Redmi Note 5A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος PAM13

• Paneristi Club
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #57 στις: Αυγούστου 20, 2019, 02:32:39 μμ »
Σπυρο εγώ είμαι πιο μπερδεμένος από εσένα. Συμφωνώ 100% στο όταν φοράω 47 μετά το 44 μου κακοφαίνεται. Η αλήθεια είναι όταν φοράω το 911 μου φαίνεται μικρό. Βέβαια αυτό δεν έχει λογική γιατί έχω σχετικά μικρό καρπό. Παρόλο αυτά γουστάρω τα 47αρια όσο τίποτα άλλο. Αν εξαιρέσεις κάποια συγκεκριμένα μοντέλα τα υπόλοιπα χάνουν μεταπωλητική ως μεταχειρισμένα. Δεν πιστεύω όμως ότι θα πέσουν άλλο οι τιμές. Η πολιτική της πανεραι με τόσα πολλά μοντέλα δεν με βρίσκουν σύμφωνο. Λιγότερα μοντέλα πιο περιορισμένη παραγωγή.  Βέβαια η συλλογή ρολογιών δεν πρέπει να κινείται με βάσει την μεταπωλητική αξία εκτός και αν είναι η δουλεια σου η είναι μέσο. Βιοπορισμού. Διαφορετικά είναι μια τρέλα που εν γνώσει σου μπορεί να χάσεις κάποια λεφτά. Στα όρια του λογικού βέβαια. Στη θέση σου αν έπρεπε να αποχωρηστω κάποιο θα ήταν η εξής σειρά. 504, 389, 587, 605, 911, 671  όλα αυτά βάσει λογικής.  Βάσει  δικού μου συναισθήματος η σειρά έχει ως εξής. 504, 587, 911, 605, 389, 671.
Ελπίζω μην σε μπέρδεψα χειρότερα.
 :happy: :coolcheers: :happy:

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Paneristi Team
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #58 στις: Αυγούστου 20, 2019, 08:23:25 μμ »
Δημητρη, Αρη, Κωστα, Αντωνη και Πανο σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!!! :m0121:
Το εκτιμω ιδιαιτερα!!!

Η αληθεια ειναι οτι υπαρχει μια συγχιση, μαλλον φαινεται αυτο και στο ποστ μου. ;D ;D

Μπατμανακο θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω μαζι σου οσον αφορα την πορεια της πανεραι.
Δεν γνωριζω που βασιζεις την αποψη σου περι βουτιας, η δικη μου πληροφορηση ομως ειναι διαφορετικη.
Συζητωντας με εργαζομενο στο οικονομικο τμημα της Richmont, μου ανεφερε οτι τα οικονομικα στοιχεια παρουσιαζουν πρωτη την Cartier, δευτερη την Van Cleef & Arpels και τριτη , περιεργο; , την Panerai.
Τελευταια δε την Jaeger!!!! ??? ???
Eπισης στην Αθηνα οι πωλησεις, συμφωνα με τον AD πανε μια χαρα.
Εαν εχεις καποια αλλη πληροφορηση, ευχαριστως να την ακουσουμε.

Αρη, ουτε εγω δεν μπορω να τις ακολουθησω!! :P :P

Κωστη, πολλες φορες σε σκεφτηκα με το 605 και τελικα το σωσαμε!! ;)
Ειναι πανεμορφο ρε φιλε!!!

Αντωνη, ειλικρινα ολα οσα εχω μου αρεσουν!!! αυτο ειναι το κακο!!
Οπως επισης μου αρεσουν αλλα τοσα απο τα καινουρια!!!! αλλα, οπως καταλαβαινεις, δεν μπορει να συνεχιζεται αυτη η τακτικη, πρεπει να φευγουν καποια!!

Πανο εμεις τα ειπαμε κι απο κοντα, ειμαστε και οι δυο μπερδεμενοι.
Στο δικο μου το μυαλο, το μοναδικο που θα μπορουσα να δωσω, ειναι το 504( εδω επεσε μεσα κι ο μπατμαν), αντε και σε πιεση το 587 ( συμφωνουμε) ;)
Τα αλλα πλεον ......  δεν κουνιουνται με τιποτα!!!

_batman_

• Επισκέπτης
« Απάντηση #59 στις: Αυγούστου 20, 2019, 08:56:04 μμ »
Γιατρέ ο μπατμαν είναι μέσα σε όλα άκου τον! Χαχαχαχα, δε το διατύπωσα σωστά θα στα εξηγήσω όλα σε θέμα νέο και βέβαια δέχομαι αυτά που αναφέρεις! Εσύ κρατά γερά πουλα μόνο την σοκολάτα οτιδήποτε άλλο θα είναι σοβαρό λάθος...

Sent from Huawei P8 using Tapatalk Pro