Με το τελευταιο αρτι αφιχθεν πανερι ( Pam 911), θεωρω οτι ολοκληρωθηκε ενας κυκλος στην πανερο συλλογη μου.
Σαν χθες μου φαινεται να χαζευουμε στη βιτρινα του Καισαρη στην Πανεπιστημιου, με τη Λιτσα, για πρωτη φορα κατι μεγαλα ρολογια, διαφορετικα απ οτι αλλο ειχα φορεσει μεχρι τοτε.
Απλα, λιτα, πανεμορφα, εντυπωσιακα αλλα και μεγαλα!!
Αν και ακομα ακουω τη φωνη της ''στο χερι σου ομως δεν φαινεται τεραστιο!!!''
Πανερι τοτε μπορει να μην αγορασα, δεν εφυγα ομως με αδεια χερια, μια καταπληκτικη πεννα Alfa Romeo της Delta ακομα στολιζει το γραφειο μου!!!
Δοκιμες και θαυμασμος!!Τιποτα παραπανω!!
Ουτε οταν ηρθαν αργοτερα τα πρωτα Ferrari Panerai, που λογω της αγαπης μου για τη F1 και ιδιαιτερα για τη Scuderia, με ειχαν θαμπωσει!!!
Μαλιστα δυο φορες εφτασα πολυ κοντα στην αποκτηση του, αλλα και παλι τιποτα.
Την πρωτη φορα, γυρω στο 2006 πρεπει να ηταν, μου εκλειναν το ματι απο τις βιτρινες στο Μιλανο, που ειχα βρεθει για να παρακολουθησω το GP στη Monza.
Τελικα γυρισα πισω με το Tag Heuer Monza!!
Και τη δευτερη φορα, το δωρο της Λιτσας τελικα ηταν ενα Ω και οχι το πανερι!!
Πεπρωμενο ομως φυγειν αδυνατον!!!
Εστω και καθυστερημενα, η σπιθα εγινε φωτια και το πρωτο πανερι στρογγυλοκαθησε στο χερι μου.
Και απο τοτε δυσκολα βρηκαν θεση αλλα ρολογια στον καρπο μου αλλα κυριως στην καρδια μου!!!
Και φτανουμε στο σημερα.
Το
pam 911 ηρθε να ολοκληρωσει μια διαδρομη, συμπληρωνοντας αριστα την παρεα.
Η πανερο-διαδρομη μου!!
Η πανερο-διαδρομη μου!!
FIRENZE modelsΗ πανερο-διαδρομη μου!!
Η πανερο-διαδρομη μου!!
Η πανερο-διαδρομη μου!!
Η πανερο-διαδρομη μου!!
upload picLimited modelΗ πανερο-διαδρομη μου!!
Η πανερο-διαδρομη μου!!
picture hostingdiscontinued modelsΗ πανερο-διαδρομη μου!!
Η πανερο-διαδρομη μου!!
Η πανερο-διαδρομη μου!!
Η πανερο-διαδρομη μου!!
αλλα και της τρεχουσας συλλογης Η πανερο-διαδρομη μου!!
Η πανερο-διαδρομη μου!!
και τοιχουΗ πανερο-διαδρομη μου!!
Η πανερο-διαδρομη μου!!
images uploadΜια πραγματικα καλη, χορταστικη παρεα που με ικανοποιει απολυτα και που θεωρω οτι ολοκληρωνει ιδανικα τη -μεχρι τωρα - πανεροσυλλογη μου!!!
Βεβαια επειδη το καλυτερο ειναι ο εχθρος του καλου, περιμενω με αγωνια να βρεθει το κινητρο για να ξεκινησω εναν καινουργιο κυκλο!!
Υ.Γ 1 Ειναι γεγονος οτι για να μπορεσω να μαζεψω αυτα τα πανερια, θυσιασα αρκετα, μαλλον τα περισσοτερα, ρολογια της συλλογης μου.
Βreitling, Omega, Rolex, Tag Heuer αλλά και καποια άλλα εφυγαν, αλλα νομιζω οτι αξιζε τον κοπο!!!
Υ.Γ 2 Το μονο πανερι που ηρθε και εφυγε απο τα χερια μου ειναι το pam 000.
Ομορφο, ιστορικο ρολοι, θα μπορουσε να βρισκεται σε καθε πανερο συλλογη.
Ειλικρινα ομως δεν στενοχωριεμαι για την απωλεια του και ο λογος ειναι οτι το εχει πλεον και το χαιρεται, καλος φιλος και μελος του φορουμ!!!!
Υ.Γ 3 Χωρις να ειναι πανερι, το ρολοι του Paneristi Hellas εχει κι αυτο σημαντικη θεση στη συλλογη μου και κυριως στην καρδια μου!!
Η πανερο-διαδρομη μου!!
Η πανερο-διαδρομη μου!!