Καλημερα!
Θα προσπαθησω να σας μεταφερω οσο πιο διεξοδικα γινεται το θεμα που αντιμετωπιζω.
Κατοχος ενος 1392 με την P9010 (με hacking), αγορασμενο καινουργιο απο τον Κεσσαρη τον Δεκ του 2021.
Καποια στιγμη παρατηρησα πως το ρολοι σταματουσε νωριτερα απο οσο εγω υπολογιζα ,με δεδομενο πως η αυτονομια του ειναι 72 ωρες.
Το γραφω αυτο διοτι η εμπειρια μου με αλλα αυτοματα ρολογια (απο το 1995) ηταν διαφορετικη, δηλαδη, με κανονικη χρηση, αυτα εδιναν την αυτονομια που οριζε ο κατασκευαστης τους.
Παρολαυτα ΔΕΝ ημουν απολυτα βεβαιως πως κατι δεν πηγαινε καλα με το 1392.
Καποια στιγμη το ρολοι σταματησε αιφνιδιαστικά, ειχα την εντυπωση πως ο χρονος στο χερι μου ηταν αρκετος για να λειτουργει ακομα...
Επισκεψη στο Service του Κεσσαρη, εξηγησα την κατασταση κ το ρολοι εφυγε για Μιλανο.
Το παρελαβα σε ευλογο διαστημα κ ολα καλα.
Στο εγγραφο που συνοδευει το ρολοι ΔΕΝ αναγραφεται καποια δυσλειτουργια που διορθωθηκε!
Μετα απο 1 χρονο περιπου παρατηρω την ιδια συμπεριφορα.
Εκ νεου επισκεψη στο Service, εξηγω την κατασταση κ ζητω να παει το ρολοι στην Ελβετια, κατι που τελικα ΔΕΝ γινεται κ το ρολοι παει παλι στο Μιλανο.
Επιστροφη στην Αθηνα κ αυτη τη φορα στο εγγραφο που συνοδευει το ρολοι υπαρχει αναγραφη πως στο ρολοι εγινε full service.
Και ερχομαστε στο Νοε του 2025 οπου κ παλι εχω το ιδιο θεμα.
Πριν ξαναπαω στο service θα ηθελα τις αποψεις σας.
Πρεπει ταυτοχρονα να επισημανω πως.
α) Το ρολοι με manual winding εχει αυτονομια 78 ωρες!!!
β) Αναρωτιεμαι μηπως δεν φοραω το ρολοι αρκετες ωρες?Γιατι ομως τα αλλα 3 αυτοματα που εχω με την ιδια χρηση ειναι ΟΚ?
γ) Το ρολοι κουρδιστηκε στις 29/10 γιατι παλι σταματησε χωρις εγω να το περιμενω, εκτοτε δουλεψε σε καθημερινο rotation (3 ωρες την ημερα).προχθες(21/11) φορεθηκε 7 ωρες κ χτες το απογευμα (22/11) σταματησε δινοντας 15 ωρες αυτονομιας.
δ) Εχω την αισθηση πως η κινηση του χεριου σε επιπεδο πινω καφε κ χαζολογαω δεν ειναι αρκετη να δωσει ενεργεια στο ρολοι....
ε) Μηπως ειμαι κατα φαντασια ασθενης?
Ευχαριστω για την υπομονη...