Αποστολέας Θέμα: Pam 389 : για ποσο θα μεινει στα πιτς ;  (Αναγνώστηκε 16040 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Paneristi Team
  • Paneristi Egiziano
Απ: Pam 389 : για ποσο θα μεινει στα πιτς ;
« Απάντηση #20 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2016, 04:55:52 μμ »
Ως κάτοχος 2 ρολογιων με αυτη τη μηχανη, εχω να πω οτι προβλημα παρουσιάστηκε τωρα με το 389, για το οποιο ακομα δεν εχω ενημέρωση.
Το αλλο ρολοι, το 359, που ειναι και παλαιότερη αγορα, δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα, μαλιστα εχει και καταπληκτική χρονομετρια. Και ειναι ρολοι που εχει φορεθεί αρκετά.
Δεν θελω να αμφισβητήσω τα λεγόμενα του Πάνου, αφου γνωρίζει ο ίδιος παθόντες , δεν μπορω να πω κατι.
Απλα καταθέτω τη δική μου εμπειρία με τα δυο ρολογια μου.
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος Centaur

• Paneristi Team
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #21 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2016, 06:47:26 μμ »
Ενδιαφέρον θέμα. Προσπαθώ να καταλάβω αν είναι κάποιο μεμονωμένο πρόβλημα σε συγκεκριμένες παρτίδες της 9000, αν σχετίζεται με κάποια ενέργεια απ'τον χρήση (π.χ το αν κουρδίζεται ή όχι, οπότε άλλοι το βλεπουν και άλλοι όχι), αν ειναι σε κάποιο συγκεκριμένο functionality της μηχανής ή αν είναι τυχαίο.

Π.χ. παραθέτω το παρακάτω σχόλιο που μου κανε εντύπωση (το οποίο βέβαια μπορεί και να μην σημαίνει τίποτα):
This brings me to the most important point the watchmaker went on and on about: Do NOT manually wind the p.9000 movement more than a turn or two to get it started. Thereafter let the rotor wind it up.
From AB on 2020-07-20 16:18:
"Dear all Paneristi Hellas,
Let me say that I am emotion seeing what u did for this fantastic brand. Each detail is take inspiration from the story and from your passion. I will keep every think in my special memory.What to say? Well made, we’ll done well passion."

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Paneristi Egiziano
« Απάντηση #22 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2016, 08:09:28 μμ »
Ενδιαφέρον θέμα. Προσπαθώ να καταλάβω αν είναι κάποιο μεμονωμένο πρόβλημα σε συγκεκριμένες παρτίδες της 9000, αν σχετίζεται με κάποια ενέργεια απ'τον χρήση (π.χ το αν κουρδίζεται ή όχι, οπότε άλλοι το βλεπουν και άλλοι όχι), αν ειναι σε κάποιο συγκεκριμένο functionality της μηχανής ή αν είναι τυχαίο.

Π.χ. παραθέτω το παρακάτω σχόλιο που μου κανε εντύπωση (το οποίο βέβαια μπορεί και να μην σημαίνει τίποτα):
This brings me to the most important point the watchmaker went on and on about: Do NOT manually wind the p.9000 movement more than a turn or two to get it started. Thereafter let the rotor wind it up.
Οποτε αυτό που ειπε ο Πανος με τις 40 περιστροφες,καλυτερα να μη γινει?

Αποσυνδεδεμένος Centaur

• Paneristi Team
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #23 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2016, 08:21:18 μμ »
Χρήστο χωρίς αποδείξεις για αυτά που λέει, το συγκεκριμένο σχόλιο δεν λέει και κάτι. Μπορεί να ισχύει μπορεί όχι. Ο watchmaker που λέει μπορεί να είναι ο καλύτερος επιστήμονας του κόσμου ή ο μπαρμπαγιώργος της γειτονιάς.

Απλά μου έκαναν εντύπωση οι πολλές αναφορές για αυτήν την μηχανή γι'αυτό και το βαλα σαν ένα παράδειγμα.
Let me say that I am emotion seeing what u did for this fantastic brand. Each detail is take inspiration from the story and from your passion. I will keep every think in my special memory.What to say? Well made, we’ll done well passion."

Αποσυνδεδεμένος PanosI

• Paneristi 42mm
  • *
« Απάντηση #24 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2016, 11:12:05 μμ »

Απο που ειναι το απόσπασμα αυτό Κώστα ;
Πρώτη φορα διαβάζω σε αυτόματο ρολόι που έχει σταματήσει και θέλεις να το ξεκινήσεις και να κρατήσει στοιχειώδη αυτονομία, να πρέπει να του δώσεις 1 ή 2 περιστροφές. Μαλλον θα πρέπει να τρέχεις μαραθώνιο για να φορτίσει αποδεκτά.
Σε οτι αυτόματο ρολόι έχει περάσει απο τα χέρια μου, με οποιαδήποτε μηχανή, πάντα τα κουρδίζω 40 πλήρης περιστροφές πριν τα φορέσω απο σταματημένα.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Αποσυνδεδεμένος Centaur

• Paneristi Team
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #25 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2016, 11:32:55 μμ »
Πάνο μου καναν μεγάλη εντύπωση αυτά που ανέφερες για την 9000 και έκατσα και βρήκα καμια 30ρια διαφορετικά thread που μιλάνε για προβλήματα κτλ σε διάφορα φόρουμ. Το συγκεκριμένο το έβαλα γιατί αρκετά απο αυτά που διάβαζα αναφέρονταν σε πρόβλημα σχετικό με το κούρδισμα. Αν και τώρα που το σκέφτομαι δεν θα πρεπε να το βάλω γιατί είναι μια αναφορά ένος μέλους σε ένα φόρουμ και τίποτα περισσότερο. Το διάβασα εδω:
http://www.rolexforums.com/showthread.php?t=412184

και η πλάκα είναι ότι λέει μεταξύ άλλων: "....but this authorised Panerai repairer who has returned two months ago from a course in Switzerland said this was emphasised to them to tell their clients...". 

Βέβαια ο τρόπος που γράφει δεν με πείθει ιδιαίτερα, όχι γιατί λέει ψέματα αλλα για το πώς του μεταφέρθηκαν. Θα ήταν αστείο να τους έλεγαν ξέρετε παιδια να λέτε στους πελάτες να μην κουρδίζουν τις 9000. Το σίγουρο όμως είναι ότι υπάρχει αρκετή κουβέντα γύρω απ'την αξιοπιστία της 9000. Και θετική και αρνητική.

Αποσυνδεδεμένος capt-dim

• Paneristi Club
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #26 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2016, 04:59:47 μμ »
Σπύρο περαστικά να ειναι .... Και γρήγορα να το ξανάφορέσεις  .....!!!! Συμβαίνουν αυτά .....!!!!

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Paneristi Team
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #27 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2016, 09:11:04 μμ »
Τελικά μαλλον, ευτυχώς για μενα αλλα και για την φήμη και αξιοπιστία  της P. 9000, το όλο θεμα ηταν false alarm  :)

Σύμφωνα με επικοινωνία που ειχα με το service, το όλο προβλημα προκλήθηκε απο τη βίδα του αυτοματου, η οποια απο καποιο κραδασμό ξεβιδωθηκε.
Το ρολοι μπήκε στη παρακολούθηση για 24 ώρες, πήγε μια χαρα και πέρασε στις εξετάσεις του  και ετςι το απογευματάκι το παρέλαβα.
Για να ειμαι ειλικρινής ,μου φάνηκε so good to be thrue , και συζήτησα την περιπτωςη να παρουσιαστεί προβλημα μετα τη λήξη της εγγύησης, αλλα η απάντηση τους ηταν  απολυτα ικανοποιητική.

Τέλος καλο, ολα καλα λοιπον, τουλαχιστον ετσι πιστευω ;)

Επισης συζητώντας με υπεύθυνους της αντιπροσωπείας, δεν επιβεβαιώθηκε η κακή φήμη της συγκεκριμένης μηχανής απο τα στατιστικά του service.
Στ’ αυτοκίνητα είναι πολύ εύκολη η επιλογή: ALFA ROMEO
Στις ομάδες ακόμη ευκολότερη: AEK
Kαι στα ρολόγια όμως δεν είναι δύσκολη: PANERAI

Αποσυνδεδεμένος gerogian

• Paneristi Team
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #28 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2016, 09:22:18 μμ »
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160923/a079b8ff57f07b667061747b93030cbe.jpg
Pam 389 : για ποσο θα μεινει στα πιτς ;
Pam 389 : για ποσο θα μεινει στα πιτς ;

Sent from my iPhone using Tapatalk