Καλημέρα κι απο δω..

Watches and Wonders 2022
Watches and Wonders 2022
Εχθές το βράδυ γυρίσαμε απο τη Γενευη, μετα απο 4 ημέρες ανεμελιάς που γέμισαν αρκετά τις μπαταρίες μας.
Πρώτο σημαντικό στοιχείο που θα ήθελα να τονίσω ειναι η συμπεριφορα της συντριπτικής πλειοψηφίας του κόσμου απέναντι στην πανδημία.
Δεν φοράνε μάσκες!! Μάλιστα την Παρασκευή 1/4 η κυβέρνηση τους κατήργησε απο παντού τις μάσκες, εκτός απο τα μεσα μεταφοράς!
Δεν μας ζητήθηκε πουθενά πιστοποιητικό εμβολιασμού! Πουθενά!!
Μονο στην επιστροφή στο αεροδρόμιο και αυτό επειδή το απαιτεί το Ελληνικό κράτος.
Φανταστείτε στην έκθεση είμασταν απο τους πολυ λίγους που φοράγαμε συνέχεια μάσκα, τις βγάζαμε μονο για φωτογραφίες και για φαγητό.
Σε γενικές γραμμές αυτή τη χρονια η έκθεση ήταν υποτονική σε σύγκριση με το παρελθόν.
Σαφώς λιγότερος κόσμος, παρ όλο που υπήρχαν περισσότερες εταιρίες και μάλιστα σημαντικές! ( P.P, Tudor, Rolex, Seiko & G.S ……)
Η οργάνωση πάντως ήταν άψογη και διατήρησε τα πολυ υψηλά στανταρτς των παρελθόντων των. Άριστο service και εξυπηρέτηση.
Η πρόθεση μου ήταν να ασχοληθώ κυριως με τα νέα της Πανεραι και να μην σπαταλήσω όλο το χρόνο μου μεσα στην έκθεση , τόσο για υγειονομικούς λόγους οσο και για εκδρομικούς.
Γι αυτό, δεν μπορώ να πω οτι εντρύφησα σε άλλες εταιρίες, απλά ρίξαμε μια μάτια.
Σε γενικές γραμμές και στα ρολογια ήταν υποτονική η κίνηση, δεν ήταν και πολλά αυτα που με εντυπωσίασαν.

Watches and Wonders 2022
Watches and Wonders 2022
Εντυπωσιάστηκα πραγματικά με το νέο Atmos της jlc, ενα εκπληκτικό κομμάτι, very limited and too expensive!!

Watches and Wonders 2022
Watches and Wonders 2022

Watches and Wonders 2022
Watches and Wonders 2022

Watches and Wonders 2022
Watches and Wonders 2022
Επίσης απο ενα αριστουργηματικό ρολοι, το οποίο βεβαια ξεφεύγει και αυτό σε κόστος και περισσότερα για τις λειτουργίες του θα μας πει ο ειδικός!!

Watches and Wonders 2022
Watches and Wonders 2022
, δηλαδή ο Γιαννης.

Watches and Wonders 2022
Watches and Wonders 2022
Απο την Cartier μου άρεσε η νέα σειρά santos και ειδικότερα η πλατινένια έκδοση.

Watches and Wonders 2022
Watches and Wonders 2022

Watches and Wonders 2022
Watches and Wonders 2022
Η Rolex για μένα ήταν απογοητευτική, δεν μου άρεσε τιποτα ιδιαιτερα. Το νέο δε αριστεροκορονο gmt μου φάνηκε πρωταπριλιάτικο αστείο!!
Ηταν ομως τεραστιο το περιπτερο της, αν και απολυτα προβλεψιμο!

Watches and Wonders 2022
Watches and Wonders 2022

Watches and Wonders 2022
Watches and Wonders 2022

Watches and Wonders 2022
Watches and Wonders 2022

Watches and Wonders 2022
Watches and Wonders 2022
Η IWC είχε μια καλη παρουσία, βλεπω και σ αυτήν μια στροφή σε διαφορετικα υλικα/ χρώματα κάσας.

Watches and Wonders 2022
Watches and Wonders 2022

Watches and Wonders 2022
Watches and Wonders 2022

Watches and Wonders 2022
Watches and Wonders 2022

Watches and Wonders 2022
Watches and Wonders 2022

Watches and Wonders 2022
Watches and Wonders 2022
Αρκετά συμπαθητικά θα έλεγα αλλα αγνώστου αντοχής.
Τα GS τα είδαμε αρκετά επιδερμικά, υπήρχαν αρκετά μοντέλα, σιγουρα ποιοτικά, αλλα δεν με ψήνουν ιδιαιτερα.

Watches and Wonders 2022
Watches and Wonders 2022

Watches and Wonders 2022
Watches and Wonders 2022
Οι ανεξάρτητοι κατασκευαστές παντα κατέχουν ενα σημαντικό χώρο της έκθεσης και ήταν αυτός ο χώρος που αφιερώσαμε αρκετό χρόνο.
Πραγματικά εξαιρετικές κατασκευές, απο ανθρώπους που το πάθος για την ορολογοποιια ξεχείλιζε.

Watches and Wonders 2022
Watches and Wonders 2022

Watches and Wonders 2022
Watches and Wonders 2022

Watches and Wonders 2022
Watches and Wonders 2022

Watches and Wonders 2022
Watches and Wonders 2022
Επισης μου αρεσε το διαχρονικο.

Watches and Wonders 2022
Watches and Wonders 2022
Για την Panerai θα τα πουμε αναλυτικα αργοτερα!!

Watches and Wonders 2022
Watches and Wonders 2022