Αποστολέας Θέμα: Panerai Pam.Guard program  (Αναγνώστηκε 2011 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Paneristi Club
  • Paneristi Egiziano
Panerai Pam.Guard program
« στις: Φεβρουαρίου 17, 2020, 02:18:28 μμ »
Είχε αναφερθεί και κατά την ανακοίνωση του από την Panerai, όμως νομίζω πως χρειάζεται και δικό του ξεχωριστό θέμα για αναφορά.

Η Panerai έχει προχωρήσει στην παρουσίαση του εν λόγω προγράμματος, με το οποίο μπορείς ηλεκτρονικά να κάνεις αίτηση για επέκταση της εγγύησης του Panerai σου.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αναφέρει κάλυψη ως και 8 χρόνια.
Πρακτικά βέβαια αυτό αφορά καινούρια ρολόγια, δηλαδή 2+6 χρόνια.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος είναι μπει στην επίσημη ιστοσελίδα της Panerai, να ακολουθήσει τα βήματα και να αφού δημιουργήσει προφίλ, να καταχωρήσει το ρολόι του.
Μετά από αυτά χρειάζεται να ανεβάσεις και φωτογραφία της υπάρχουσας εγγύησης, σφραγισμένη και με ημερομηνία.

Έπειτα σε ενημερώνουν αν κάνουν δεκτή την αίτηση σου για επέκταση της εγγύησης ή οχι.

Στη δική μου περίπτωση, έκαναν δεκτή την αίτηση μου για το 000 που αγόρασα πριν 10 μέρες.
Επομένως ένα ρολόι του 2015/2016 το πήρα NOS το 2020 και θα έχει εργοστασιακή εγγύηση ως το 2028.
Εγώ το βρίσκω εξαιρετικό.

Once a Paneristi, always a Paneristi

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Paneristi Club
  • Paneristi Egiziano
Απ: Panerai Pam.Guard program
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 17, 2020, 02:21:13 μμ »
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200217/fdc532006854841055e0ca7ba14d6bea.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Paneristi Club
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 17, 2020, 02:47:19 μμ »
Δεν είναι ξεκάθαρο (τουλάχιστον προς εμένα) ακριβώς πως λειτουργεί, υποθέτω όμως πως θα καλύπτει σίγουρα ρολόγια που είναι εντός εργοστασιακής εγγύησης.

Διάβασα ότι ισχύει για ρολόγια που έχουν αγοραστεί το πολύ μέχρι 2 χρόνια πριν την ανακοίνωση του προγράμματος.

Θα είχε ενδιαφέρον να κάνουν εγγραφή και μέλη που έχουν αγοράσει το ρολόγια τους πιο πριν και να ενημερώσουν το παρόν θέμα για την εξέλιξη του αιτήματος τους.

Αποσυνδεδεμένος PAM13

• Paneristi Club
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 17, 2020, 06:54:08 μμ »
Προσωπικά το δικό μου 1389 είχε αγοραστεί Σεπτέμβριο του 2017 και μπήκε κανονικά στην εγγύηση. Είχαν πει ότι μπαίνουν όλα όσα είχαν αγοραστεί 2 χρόνια πριν την ανακοίνωση.

:happy: :coolcheers: :happy:

Αποσυνδεδεμένος BsAs

• Paneristi 45mm
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 17, 2020, 07:42:23 μμ »
Εγώ το έκανα σχεδόν στη λήξη της 2ετούς εγγύησης.

Δεν μου ζητήθηκε να σκανάρω ή να στείλω με οιονδήποτε τρόπο την αυθεντική εγγύηση. Μόνο το Serial No. και προσωπικά στοιχεία. Δεν ξέρω εάν ο συγκεκριμένος έμπορος ενημερώνει απευθείας την εταιρία για την πώληση.

PAM 112 του 2015,  αγοράστηκε NOS το 2018, εγγύηση μέχρι το 2026. Με δύο, τρια κλικ. Not bad at all....

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Paneristi Club
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 17, 2020, 09:55:21 μμ »
Εγώ το έκανα σχεδόν στη λήξη της 2ετούς εγγύησης.

Δεν μου ζητήθηκε να σκανάρω ή να στείλω με οιονδήποτε τρόπο την αυθεντική εγγύηση. Μόνο το Serial No. και προσωπικά στοιχεία. Δεν ξέρω εάν ο συγκεκριμένος έμπορος ενημερώνει απευθείας την εταιρία για την πώληση.

PAM 112 του 2015,  αγοράστηκε NOS το 2018, εγγύηση μέχρι το 2026. Με δύο, τρια κλικ. Not bad at all....

Εγω το εκανα μονος μου μεσω του website της Panerai.

Εσυ καταλαβαινω οτι το ζητησες να σπυ το κανει AD.
Σου δωσε καποια απτη αποδειξη της επεκτασης;

Αποσυνδεδεμένος BsAs

• Paneristi 45mm
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουαρίου 18, 2020, 01:50:43 πμ »

Εγω το εκανα μονος μου μεσω του website της Panerai.

Εσυ καταλαβαινω οτι το ζητησες να σπυ το κανει AD.
Σου δωσε καποια απτη αποδειξη της επεκτασης;

Όχι. Και εγώ μόνος μου το έκανα στο panerai.com. Απλά δεν μου ζήτησε τίποτα εκτός από αυτά που σας είπα.
Εγώ το έκανα πριν από 2-3 μήνες. Ίσως τότε δεν ζήταγε και τώρα ζητάει...

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Paneristi Club
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουαρίου 18, 2020, 09:40:30 πμ »
Όχι. Και εγώ μόνος μου το έκανα στο panerai.com. Απλά δεν μου ζήτησε τίποτα εκτός από αυτά που σας είπα.
Εγώ το έκανα πριν από 2-3 μήνες. Ίσως τότε δεν ζήταγε και τώρα ζητάει...

Οκ.
Κατάλαβα λάθος 8)

Από ότι διάβασα η εγγύηση μεταφέρεται αν το ρολόι πουληθεί.
Παράθεση
The Warranty Extension applies to your Panerai watch and may be enjoyed by any subsequent purchaser or gift recipient of the watch.

Βέβαια μου φαίνεται περίεργο πως ακριβώς γίνεται αυτό από τη στιγμή που είναι καταχωρημένο από μένα, χωρίς κάποια γραπτή απόδειξη.
Φαντάζομαι δηλαδή πως αν πουλήσω κάποιο ρολόι το οποίο έχω καταχωρήμενο στο προφίλ μου, δεν μπορεί ο επόμενος να το περάσει στο δικό του προφίλ.

Ας κρατήσουμε αυτό το νήμα για να γράφει ο καθένας την εμπειρία του, τις απορίες του και ότι μπορεί να φανεί χρήσιμο και στα υπόλοιπα μέλη :m0121:

Αποσυνδεδεμένος DIMOS

• Paneristi Club
  • Paneristi Egiziano
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουαρίου 18, 2020, 07:48:40 μμ »
Καλησπερα και απο εμενα.Αν εχω καταλαβει καλα την διαδικασια της ανανεωσης της εγγυησης, λογικα συμβαινει το εξης.... Καθε ρολοι εχει τον μοναδικο serial number που η panerai με τον που τον πληκτρολογουμε της εμφανιζει το μοντελο, την ημερομηνια παραγωγης,την ημερομηνια ληξης της εγγυησης ( χωρις ανανεωση ) την ημερομηνια πωλησης τοσο στον AD απο την panerai, οσο και σε εμας απο τον AD. Αρα αφου το ρολοι εχει σκαναριστει απο barcode πριν φυγει απο την εταιρεια προς οπουδηποτε η ιχνηλασιμοτητα του προιοντος ειναι πολυ ευκολο για την panerai να βρισκει τα παντα ανα πασα στιγμη που εχουν σχεση με το καθε ρολοι που φευγει απο την εταιρεια. Επισης αφου δηλωσουμε το ρολοι και η εγγυηση του επεκταθει, αν ξαναμπεις στον λογαριασμο της panerai που εχεις αναγκαστικα δημιουργησει για να κανεις την επεκταση εγγυησης, αν θα δειτε κατω κατω μας ρωταει αν το ρολοι ανηκει ακομα σε εμας. Αν δεν ανηκει μπορεις να το δηλωσεις οτι δεν σου ανηκει ωστε να μπει με νεο λογαριασμο ο επομενος ιδιοκτητης του ρολογιου να το ξαναδηλωσει με τα δικα του στοιχεια.Δεν ξερω αν βοηθησα καθολου, αλλα σαν διαδικασια ειναι απλη και η επακταση εγγυησης αρκετα σημαντικη.